Style

Ljubav

Mesečni horoskop za jun 2023: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za jun 2023. godine, kada je u pitanju ljubav, posao i zdravlje, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe!

Mesečni horoskop za jun 2023: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus




Evo šta nam predviđa Venera sa papilotnom za jun mesec:



VAGA

Ljubav

Prva nedelja juna može biti pomalo tenzična kada je odnos sa partnerom u pitanju (razrešite svoje nedoumice, sumnje I preispitivanja odnosa kroz komunikaciju sa voljenom osobom – ne prećutkujte I ne gomilajte tenziju u sebi), ali već nakon toga – ulazite u dosta bolji period koji će potrajati sve do kraja meseca.  Doduše, može da se dogodi da neki parovi jednostavno gurnu pod tepih svaki problem ili ga ostave “za neki drugi put” a više se fokusiraju na zabavu, putovanja, odmor. Slobodne Vage – ovaj će period krenuti vrlo intenzivno I moguće je da se već u prvim danima meseca pojavi osoba koja bi vas oborila s nogu. No, I ostatak juna je vrlo povoljan za flert, ljubav, uživanje – ali I za ogromne količine provoda sa prijateljima. Bitno je da ćete se u ovom mesecu opustiti, mentalno I fizički preporoditi.

Posao

U jun ulazite pod pritikom obaveza, ali I zahteva od strane saradnika I nadređenih koji vi pokušavate da ispunite. Sa najtežim obavezama završavate baš tokom prve dekade meseca – ne znači da će na dalje sve biti jednostavno, ali ćete lakše I opuštenije funkcionisati. Komunikacija sa saradnicima će se popraviti I konačno ćete na pravi način “čuti” jedni druge. Takođe, ovo je period kada ste kreativni I sa mnogo ideja koje možete ostvariti. Bićete zadovoljni prilivima, novca će biti više nego inače tokom juna.

Zdravlje

Uglavnom povoljna zdravstvena situacija, sa manjim oscilacijama. Osetljiva vam je koža – čuvajte se jakog sunca, a moguće su I alergije I ekcemi.

 



ŠKORPIJA

Ljubav

Vaše emotivno nebo uglavnom će biti čisto – samo povremeno su mogući oblaci I brze, ali kratkotrajne padavine. Šalu na stranu – pred vama nije loš mesec. Da, poslovne I privatne obaveze I partnera I vas mogu vam “skraćivati” zajedničke trenutke, mogu dovoditi čak I do povremenih tenzija – ali sada su I emocije I strasti između vas dvoje jake I one će vas spajati. Ono što biste oboje trebali da izbegavate jesu inat I tvrdoglavost, kao I dizanje tenzije bez ikakvih pravih razloga. Što bi se reklo – manje dramite, više se volite. Slobodne Škorpije – nije neki fantastičan period za ulazak u ozbiljne emotivne priče, ali jeste dobar za strasti, za avanturu, za malo neobavezne zabave i zezanja. Cak i ako uđete u nešto što na početku može delovati kao vruća bajka – vrlo je verovatno da će ta priča trajati samo dok traje leto.

Posao

Jako naglašeno polje karijere tokom celog juna – obećava vrlo intenzivan i dešavanjima ispunjen mesec za vas. Neki od vas će u ovom periodu promeniti radno mesto, neki će napredovati, ali će biti i onih koji će (najpre tokom drugog dela meseca) dati otkaz i otići na neku drugu stranu. Vi sada vrlo znate šta želite, ići ćete ka svojim ciljevima i praviti sve neophodne korake. Odnos sa saradnicima i kolegama u drugom delu meseca može biti napet, najpre zbog velikog pritiska na vas. Finansije – stabilno.

Zdravlje

Nešto naglašeniju problematiku mogu imati one Škorpije koje već imaju hronične tegobe vezane za želudac, kičmu, srce i krvne sudove.

 



STRELAC

Ljubav

Iako će odnos između partnera i vas uglavnom biti dobar – a posebno dobar onima koji se tokom ovog perioda zapute na odmor ili koji sa voljenom osobom češće budu u pokretu, u izlascima i druženjima sa prijateljima – ipak će postojati par perioda koji na kratko mogu zatalasati vaš mir. Tenzija će se uglavnom javljati onda kada ni jedno ni drugo niste spremni da popustite, kada se oboje zakačite za sitnicu i od toga napravite plodno tlo za raspravu. Oni u braku ili koji žive zajedno posebno mogu tokom prve dve dekade juna « pronaći » razlog za svađu. Slobodni Strelčevi – interesantne osobe će se pojavljivati na svakom koraku – kroz posao, izlaske, druženje, putovanje, preko društvenih mreža. Uživaćete u flertovanju i lako se prepuštati strastima. Miks uzbuđenja i dobrog provoda je ono što vas očekuje.

Posao

Nešto više povedite računa o svojim troškovima. Prilivi trenutno jesu stabilni, ali ste vi itekako skloni da potrošite više od planiranog. Što se samog poslovnog dela tiče – ni ovog meseca vas neće zaobići povećanje obaveza i vaših aktivnosti na dnevnoj bazi. Moguća je nova poslovna ponuda, dogovor ili projekat tokom druge dekade meseca. Posebno će biti aktivni oni koji sarađuju sa stranim firmama i inostranstvom – mogu vam se otvoriti dosta povoljne mogućnosti za proširenje poslovanja.

Zdravlje

Možda će vaša energija u većoj meri oscilirati tokom juna, brže ćete se umarati i biti nervozniji nego inače – ali ipak – zdravlje će uglavnom biti stabilno.

 

Ubacite mršavljenje u petu brzinu! Recept za napitak koji se uzima na prazan stomak!









JARAC

Ljubav

Biće nekih situacija koje će u vašim partnerstvima dovoditi do osećaja da se udaljavate, da vam je komunikacija loša, da čak uđete u tenzične momente (pogotovo ako se budete vraćali na stare teme i dileme) – ali i pored ovoga – jun je ipak mesec u kojem možete, zajednički sa voljenom osobom – popraviti mnogo toga i stabilizovati odnos. Rešite te neke male prepreke kroz bolju komunikaciju i veću otvorenost jedno prema drugom, a onda zajedničke trenutke oplemenite odmorom, kraćim izletima, izlascima. Budite kao par više u pokretu – to će vam prijati i donositi dobru energiju u vaš odnos. Slobodni Jarčevi – retrogradno kretanje Saturna može neke od vas pokrenuti u pravcu prošlosti, ponovnog kontakta sa nekim osobama iz nje. Nekih novih, dobrih prilika – sada i neće biti mnogo.

Posao

Od viška obaveza teško da ćete moći da pobegnete, bar ne tokom prve dve dekade juna. U ovom periodu može dolaziti i do lošije komunikacije sa kolegama i saradnicima a ni vaš fokus i organizacija neće biti na najboljem nivou. I vi ćete imati « zamor materijala » pa bi u drugom delu juna bilo idealno vreme da konačno odete na odmor. Ovo nije mesec za neke velike iskorake i promene, već najpre za « otaljavanje obaveza ». Po pitanju finansija ćete biti prilično zadovoljni u ovom periodu.

Zdravlje

Alergije, osetljiv respiratorni sistem. Stariji Jarčevi mogu imati povremene tegobe za kičmom, zglobovima, venama.

 


VODOLIJA

Ljubav

Ovaj mesec će obeležiti intenzitet u vašim emotivnim relacijama. Mars i Venera u partnerskom polju šalju potpuno različite energije od voljene osobe. U jednom momentu će ljubav i strast prelivati, u drugom – oboje ćete biti spremni da se upustite u raspravu bez kraja I konca. No, čak i ako se te rasprave pokrenu – opet će ih ljubav i strast nadmašiti. Partner će biti inicijator vaših zajedničkih aktivnosti I sigurno je da ćete imati pregršt lepih I vrućih momenata. Nemojte zabiti glavu u posao I obaveze – pronađite dovoljno vremena za zajedničke trenutke I uživanje. Slobodne Vodolije – više osoba će biti zainteresovano za vas I postoje velike šanse da vas neka od njih osvoji. Polje zabave, uživanja, ljubavi, ali I polje partnerstava su naglašeni – sada se mogu pokrenuti neke vrlo interesantne priče.

Posao

Nije pred vama jednostavan poslovni period. Imaćete pritisak od strane saradnika, požurivanja I veću količinu obaveza. Da, zaradićete – ali baš što se tih finansija tiče – pokušajte da zarađeno ne prosledite odmah dalje, jer su I troškovi tokom juna naglašeni. Dobar je momenat da realizujete nešto o čemu razmišljate mesecima unazad. Svaka vrsta noviteta sada je u poslu dobrodošla. Nešto lošija komunikacija sa kolegama biće u prvom delu meseca, dok je ostatak perioda povoljniji I jednostavniji.

Zdravlje

Menjajte nešto u načinu ishrane, u svojim navikama generalno. Tokom ovog meseca rešavajte hroničnu zdravstvenu problematiku I nešto što dugo odlažete.

 

RIBE

Ljubav

Malo dobro, malo ne baš dobro….i tako u krug. Kao što ćete partner I vi imati nekih sjajnih dana tokom juna, isto tako ćete imati I onih u kojima će tenzija biti pojačana, u kojima će komunikacija biti nepostojeća ili pak na granici rasprave. Razloga može biti svakakvih – od manjka zajedničkog vremena, preko situacija u porodičnom segmentu, pa čak I do sumnji – bilo sa partnerove, bilo sa vaše strane. Gledajte da te neprijatne momente izbegnete, da vam komunikacija bude kvalitetnija a volja I spremnost da popustite jedno drugom naglašeni. Bolji period za vas počinje od ulaska u treću dekadu meseca, kada vam predstoje dani sa više bliskosti, ljubavi…a možda I odlazak na put, odmor, letovanje. Slobodne Ribe – udvarača će biti, ali tek u drugom delu meseca vredi započinjati nove ljubavne priče.

Posao

Do sada ste već shvatili da ste u izuzetno plodonosnom, ali isto toliko zahtevnom poslovnom periodu. Ni ovaj mesec neće biti “blaži” prema vama – jer, obaveza će biti sve više. No, sa druge strane – shvatite koliko je ovaj period važan za vas I maksimalno se angažujte, jer ćete videti velike koristi od njega. Otvoriće se pred vama neke prilike koje ste dugo čekali – vaše je da budete spremni na promenu. Što se finansija tiče – neosporno je da će prilivi biti veći nego do sada. No, I troškovi će ih pratiti u stopu.

Zdravlje

Premoreni ste I vaše su I mentalne I fizičke snage dosta istrošene. Da se ne biste suočili sa padom imuniteta – menjajte navike, odmarajte se, aktivirajte fizički I – idite na odmor.

 

Mesečni horoskop za jun 2023: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>