Region

Svet

Anastasija Ražnatović se posle strašnog gubitka vraća u Beograd!

Pevačica Anastasija Ražnatović se posle strašnog gubitka u petom mesecu trudnoće, vraća u Beograd, kako bi bila sa porodicom.

Anastasija Ražnatović se posle strašnog gubitka vraća u Beograd! Screenshoot/Instagram





Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, živi u Sevilji sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom ali posle gubitka bebe u petom mesecu trudnoće želi da se vrati u Beograd i bude sa porodicom.


Tužnu vest da su izgubili bebu, objavio je Gudelj na Instagramu:


"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti"


Kako izvor za Informer kaže Anastasiji je potreban mir pa je ugasila i svoj profil na Instagramu:






"Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška."



Izvor dalje otkriva da pevačicu najviše raduje što će videti Krstana, sina svog brata Veljka, koji sada ima nešto više od 40 dana:



"Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje."



Ceca krstila unuka Krstana

Unuk Cece Ražnatović Krstan kršten je na Spasovdan u Hramu Svetog Save na Vračaru. Ponosni otac Veljko i majka Bogdana želeli su da ceremonija prođe u tajnosti, pa su pozvali samo najbližu porodicu. 
 

Mesečni horoskop za jun 2023: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jun 2023: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>