Zadruga

Parovi

Stiže novac iz inostranstva! Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić dobijaju stan!

Bungiši će obezbediti ljubavno gnezdo za diskvalifikovani par iz rijaitija "Zadruga 6"! Stiže novac iz inostranstva! Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić dobijaju stan!

Stiže novac iz inostranstva! Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić dobijaju stan! Screenshoot/Youtube




Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon diskvalifikcije našli su se u stanu Moke Slavnića, a uskoro, ako je verovati glasinama dobiće i svoje ljubavno gnezdo i to zahvaljujući fanovima, takozvanim "Bungišima".


"Bungiši" su se udružili navodno i sada sakupljaju novac da bi ljubavni par dobio krov nad glavom. 

Ukoliko im ovo ne bude uspelo oni će im iznajmiti stan na godinu dana.
 

Ove fraze najčešće izgovaraju preljubnici koji su uhvaćeni na delu!






"Bungiši zdušno podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše." - ispričao je jedan od  fanova koji je želeo da ostane anoniman.


Podrška Anđeli i Zvezdanu je ogromna, a mnogo njih radi u inostranstvu pa je ovaj fan ubeđen da će bez problema sakupiti sto hiljada evra za jedan jednosoban stan u prestonici.

"Njihov plan je bio da ulaze i u naredne sezone rijalitija Zadruga, pa im stan ne bi bio potreban bar još par godina, ali kako je Mitrović doneo odluku da na TV Pinku ugasi ovaj program, a pogotovo od kada su oboje diskvalifikovani i izašli su bez dinara, mi smo sve alarmirali i dogovorili smo se da ih ne ostavimo na cedilu" - rekao je jedan od „Bungiša“.


Prikupljanje novca ide preko računa koji je u te svrhe i otvoren u jednoj banci, a preko društvenih mreža idu obaveštenja koliko je novca prikupljeno, piše Pink portal.



"Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mesec, najviše dva, obezbediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. 


Nadamo se da će kada budu svili svoje gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu."
nadaju se fanovi Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

 

Kafa, omiljeni napitak, loše utiče na žene!

Recept star skoro sto godina! Najbolja orahovača za vaše zdravlje!

Narodni kalendar tačniji nego horoskop! Verovanja vezana za svaki mesec u godini!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>