Zadruga

Parovi

Najnepoželjniji zadrugari! Zlatna medalja za Miljanu Popović! (VIDEO)

Birani su i izabrani najnepoželjniji zadrugari! Zlatna medalja za Miljanu Popović! Mnoge devojke ne skidaju šminku pred spavanje, ne kupaju se i ne peru zube, a ona ne pere zube ujutru!

Najnepoželjniji zadrugari! Zlatna medalja za Miljanu Popović! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


U toku emisija ''Pretres nedelje'', voditeljka Ivana Šopić saopštila je zadrugarima koga su gledaoci izglasali kao najnepoželjnijeg  zadrugara.


"Ne mogu da verujem da neko ko nije primećen može da bude na listi. Miljan se čudi što ga nikad nema, ali ako je Miljana Popović, to je njen uspeh." - rekao je Ivan.

Care, Aleks, što ste vi nju izglasali? - upitala je Ivana.

"Ona pokušava da bude privlačna, zato i nije. Pre nego što sa ušao, mislio sam za nju das je jako iritantna. Ne pere zube ujutru" - istakao je Car Filip.


"Nemoj sad da lažeš." - rekla je Miljana Popović.

"Mnoge devojke ne skidaju šminku pred spavanje, ne kupaju se i ne peru zube." - dodao je Filip Car.

"Ne pronalazim se u tome. Ja sam sebi veoma privlačna." - rekla je samouvereno Miljana. Ivana Šopić saopštila je zadrugarima da je Peca Lazić zauzeo drugo mesto na anketi najneprivlačnijih zadrugara.

Pogledajte kako je ovo prokomentarisano:
 Sija bronza kao zlato!


Sanja Grujić treće mesto:"To su one žene koje su glasale prošle nedelje za Marka kao najprivlačnijeg. Ne mislim da nisam privlačna." - rekla je Sanja.

Neki misle da si u odnosu na prošlu godinu izgubila samu sebe - rekal je Ivana Šopić.

"Nisam, to sam što sam. Ja se na gledaoce ne ljutim, bolje išta nego ništa. Ne smeta mi ni malo. Ne mislim da nisam privlačna. 

Jako sam elokventna i pametna. Stvarno se ne ljutim, isplakala sam sve suze i konačno se sastavljam. Bila sam drugačija prošle godine, to je istina, ali sam drugačija ove godine" - pravdala se Sanja Grujić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>