Ljubav

Style

Ove fraze najčešće izgovaraju preljubnici koji su uhvaćeni na delu!

Prevara boli, tu nema dileme ali ako ste i nakon toga spremni da sačekate objašnjenje druge strane, trebalo bi da znate da ove fraze najčešće izgovaraju preljubnici koji su uhvaćeni na delu!

Ove fraze najčešće izgovaraju preljubnici koji su uhvaćeni na delu! Svet Plus





Stručnjaci u voj oblasti idvojili su neke od fraza, odnosno izgovora koje preljubnici izgovaraju kako bi sebe opravdali, nekada čak i optužili vas...



Znaju da kažu - NIŠTA MI NIJE ZNAČILO 

Razmislite o tome koliko mu tek znači vaša veza kada je bio u stanju da rizikuje na ovakav način. Pa verovatno isto NIŠTA.


Sledeća je - TO SE NEĆE PONOVITI

Možda će vas ovo povući da ipak oprostite, da poverujete, jer niste u stanju da prebolite trenutno ali verujte ako je to uradio jednom, zašto ne bi ponovo? I samo će njegov trud biti veći da se ne sazna. Biće oprezniji.



A tu je i  - ŽAO MI JE

Verovatno mu jeste žao ali zato što je uhvaćen u preljubi. Vama bi trebalo da bude žao što ste traćili vreme na takvog prevaranta.



Jedna od najgorih fraza je - TI SI ME NA TO NATERALA


Ako je bilo problem u vezi, trebalo je da o tome razgovarate. Možda vi niste primetili problem ali on očigledno jeste i bilo mu je lakše da učini preljubu, nego da sa vama o nedostacima u vezi porazgovara.


 

Dve stvari iz kuće se ne pozajmljuju nikako! Jednu sigurno redovno ustupate nekome!








BIO SAM LOŠE PSIHIČKI

Ukoliko partner smatra da je njegovo nerasploženje opravdanje za prevaru, onda biste se svakako trebali zapitati šta vas u budućnosti uopšte čeka sa njim ako on probleme rešava na ovakav način. Kod svake prepreke na koju bude naišao, juriće za drugom suknjom.


Njegovo "loše psihičko stanje" dovešće vas do ivice ludila na kraju.


STALNO MI ZVOCAŠ, DOSADILO MI JE


Ovde je u pitanju njegov loš karakter, a ne vaš nazovi zvocanje. Zvocanje se dešava samo onda kada u partneru nemate sagovornika.

Pravi muškarac razgovara o problemu i rešava ga, ne gura pod tepih i ne tera vas da iznova i iznova pričate u prazno (zvocate).


Sve u svemu, ni jedna fraza ne može opravdati preljubnika jer za to opravdanja nema. Loš brak se završava razvodom, loša veza razlazom, ako drugo rešenje ne postoji.


Prevara je samo dokaz da ljubav nije dovoljno jaka, da ne postoji poštovanje među vama i dokaz da je budućnost sa takvom osobom nesugurna.


Ko jednom oprosti prevaru i nastavi vezu, počinje da sumnja u sve... Tek tada veza zaista nema pespektivu.


A ako verujete astrologiji, najveći preljubnici Zodijaka su Riba, Strelac i Blizanac.

 

Upala bešike i bubrega leči se peteljkama od trešnje! (RECEPT)

Soda bikarbona čini čuda u bašti! Oterajte štetočine sa biljaka!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>