Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić se onesvestila, kao da neki đavo ušao u nju! (VIDEO)

Posle diskvalifikacije ljubavnog para iz rijalitija "Zadruga 6" isplivali novi detalji haosa. Anđela Đuričić se onesvestila, kao da neki đavo ušao u nju, ispričala je njena cimerka.

Anđela Đuričić se onesvestila, kao da neki đavo ušao u nju!  (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Kao što već svi znate Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su diskvalifikovani zbog nasilničkog ponašanja, pa samim tim imaju i dug prema Pink televiziji, a sada su isplivali novi detalji haosa koji se tada događao.Svađa je eskalirala kada je Anđela Đuričić nasrnula na Maju Marinković, kada je žestoko oborila na pod, dok je Zvezdan Slavnić dohvatio šipku i krenuo da preti po Beloj kući, što je sve zadrugare bukvalno prestravilo.


Ana Spasojević je sada ispričala neke detalje o tuči koja se dogodila:

"U momentu kada su se pustile (u tuči), samo vidiš Anđelu kako pada. Ja kažem: "Ljudi, ona se onesvestila". Onaj iz obezbeđenja joj lupa šamare, ona ništa! Ne reaguje. Ja jednu vodu u facu, drugu vodu, ona ništa, tek na treću vodu ona krenula da kašlje... Kad je ustala, ja sam stala ispred nje, mašem joj ispred očiju, a ona me nije ni prepoznala..."Kao da je neki đavo ušao u nju - dodala je Maja Marinković.


Video klip pogledajte OVDE.


Podsetimo se, Anđela Đuričić je juče sve zbunila novom objavom, te se mnogi pitaju da li su Zvezdan i ona  izgovorili sudbonosno ''DA''.

 

Nakon smrti, duša počinje novi život! Ko ste bili i šta ćete biti!


Oglasila se i Zvezdanova majka Slavica koja sina još uvek nije videla ali kaže da to jedva čeka:


 "Tačno je da ću se naći sa njim i sa Anđelom, ali ne bih otkrivala detalje. Zvezdan mi mnogo nedostaje..."
 

Petar Struga u vezi sa koleginicom! Vezu kriju od očiju javnosti!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>