Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 29. maja do 4. juna 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo.

Ljubav

Partner će imati neka svoja gledišta, vi ćete imati svoja. Ta vaša gledišta se i neće baš nešto naročto spajati tokom ove sedmice, pa je možda bolje da iole ozbiljnije teme ostavite za „neki drugi put“. Vi budite inicijator aktivnosti, dešavanja – isplanirajte akcije sa zajedničkim prijateljima ili kraći put za vas dvoje. Nerviraće vas zato što se voljena osoba kilavi i večito ima neke zamerke – ali šta sad, izgurajte. Slobodni Ovnovi – ako se do sada niste pokrenuli, ne znam šta čekate. Ovo je period intenzivnih susreta, kontakata, lakog buđenja leptirića u stomaku, ali i strasti. Leto je za vas počelo, uživajte.

Posao

Poslovna ponuda ili projekat koji su vam ponuđeni bi popravili vašu finansijsku situaciju i poslovni status, ali bi vam istovremeno doneli znatno veću količinu obaveza. Obzirom da ste u periodu kada su ambicije dosta pojačane, verovatno je da ćete se odlučiti i prihvatiti to što vam se nudi. U ovoj nedelji ćete imati nešto zahtevniju komunikaciju sa saradnicima – ne znači da krajnji rezultat neće biti uspešan, ali će postojati napor i usklađivanje da bi se do njega stiglo. Moguća je opomena u vezi nekog dugovanja.

Zdravlje

Moguće tegobe vezane za želudac i kičmu – naročito rameni i vratni deo.

 



BIK

Hrana

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno ovih dana. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju, otežavaju varenje  i potrebno je da istražite koje su i uklonite ih iz svoje ishrane.

Ljubav

Voljena osoba i vi niste na istim talasnim dužinama ovih dana. Ovo ne mora da donese jače tenzije ili rasprave, ali ćete oboje osećati prisutnost tog nekog naboja, pa su moguće povremene varnice uglavnom oko sitnica, ali kratkog daha. Ukoliko se partner vraća na neke stare a nezavršene teme – pokušajte da priču skrenete – sada baš i nije trenutak za ovaj tip razgovora. Slobodni Bikovi – dopašće vam se neko na blic, zaintrigiraće vas priča sa ovom osobom ali i pozitivna energija kojom zrači. Kontakt je moguć kroz izlaske, preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Takođe – neko iz prošlosti vam se javlja

Posao

Nemojte rasipati vreme i energiju na obavljanje obaveza koje vam nisu prioritetne. Takođe, pokušajte da ne radite više stvari istovremeno jer u brzini i nefokusiranosti možete lako napraviti grešku. Ovih dana vam stoji nešto pojačana nervoza – jednim delom zbog informacija koje dobijate od saradnika, drugim delom zbog promena kojima morate da se prilagođavate u hodu. Bolja organizacija će pomoći da zatvorite sve obaveze koje ste preuzeli. Finansijski segment je nestabilan i sa većim oscilacijama.

Zdravlje

Potrebne su promene u načinu ishrane. Pojačana nervoza.


 

BLIZANAC

Hrana

Možete preterati sa nekim namirnicama, naročito u drugom delu sedmice – što može izazvati probleme i sa varenjem ali i sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ljubav

Partner i vi ćete se uglavnom tokom ove nedelje „voziti“ na talasu pozitivne energije. Ok, oboje imate neke svoje probleme, nedoumice, možda pretovarenost obavezama – ali to sada neće uticati na vaš odnos, jer ćete umeti da sve te distrakcije potisnete kada ste zajedno. Dobar je trenutak da planirate izlet, putovanje, letovanje….ili više druženja i aktivnosti sa prijateljima. Slobodni Blizanci – dobar period da se brzinski zainteresujete za nekog, čak da sa tom osobom i pokrenete emotivnu priču. Međutim, novozapočeti odnosi mogu imati neki vid prepreke – zauzetost druge strane ili veću razliku u godinama.

Posao

Neočekivane informacije mogu doći do vas – kod nekih se one vezuju za povećanje nadoknade za rad, kod drugih – možete dobiti promenu radnog mesta, nov poslovni zadatak ili unapređenje koje sa sobom nosi ozbiljno povećanje količine obaveza. Što bi se reklo – tražili ste, gledajte. Ne zaboravite da ste u dužem poslovnom periodu kada zaista morate pokazati sve ono što znate i umete i biti maksimalno odgovorni. Finansije – dosta stabilno po pitanju priliva, ali postoje dugovanja koja vas opterećuju.

Zdravlje

Problemi sa grlom, prehlade. Takođe, osetljivost vratnog i ramenog dela kičme.

 

Šišanje i feniranje, a frizura već sutradan ne izgleda lepo! Evo nekoliko saveta!


 










RAK

Hrana

Ishrana treba da bude lagana. Ne opterećujte stomak time što ćete oscilacije raspoloženja lečiti jelom. Prosto rečeno – sada ne valja preterivati  – samo umerenost vam donosi da se dobro osećate.

Ljubav

Dobar kontakt Venere iz vašeg znaka sa više planeta govori da se možete emotivno pokrenuti, da se mogu ostvariti zanimljivi kontakti, da vas neko može probuditi ili podstaći na razmišljanje. Da li je to dovoljno da se uđe u konkretnu emotivnu priču – pa, nisam baš sigurna…ali sve je moguće, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo….Zauzeti Rakovi – neka pitanja vam se vraćaju stalno, a za sada odgovore na njih nemate. Te neke nedoumice mogu vam povremeno tokom ovog perioda „kvariti“ ugođaj i energiju u partnerstvu u kojem ste. Pokušajte da se opustite i više prepustite lepim dešavanjima.

Posao

Koliko god da su se neke situacije, kontakti, papirološka i administrativna pitanja ili dogovori razvlačili do sada – tokom ove nedelje će se pokrenuti i to verovatno odjednom, brže nego što mislite. Takođe, povoljne informacije dolaze do vas a mogu se vezivati za ozbiljnije planove ili projekte koji tek treba da se ostvare. Kako dani budu prolazili, moguće je povećanje obaveza ali i tenzije u kolegijalnim i saradničkim odnosima – idite svojim tempom, ali nemojte ni vi požurivati druge.

Zdravlje

Manjak odmora i relaksacije. Suviše ste pod tenzijom.


 

LAV

Hrana

Potreba da hranom lečite raspoloženja možda izgleda kao dobar plan, ali nije. Manje brze hrane I slatkiša. Neka obroci budu raznovrsni, sa naglaskom na svežem voću i povrću

Ljubav

U odnosu sa voljenom osobom ima uspona i padova. Možete imati osećaj da vas partner na neki način usporava, ograničava, da nije u istoj energiji i aktivnosti kao vi. Vama su potrebne promene, da se nešto dešava, da postoji jača aktivnost – a nisam sigurna da će partner sada moći da vas prati. To može povremeno proizvoditi napetosti u vašem odnosu. Slobodni Lavovi – vi ste pod prilivom odlične energije, ali ona je bar trenutno najbolja za druženje i društvene aktivnosti, za vaše dobro raspoloženje i uživanje sa onima koji su vam bliski. Za prava emotivna dešavanja još uvek nije povoljno vreme.

Posao

Osećaj da ste blokirani ili usporeni po nekim vama bitnim poslovnim pitanjima počeće da popušta od ove nedelje, a od ulaska u narednu već možemo očekivati zaista konkretna dešavanja. Ta dešavanja mogu biti nagoveštena sada kroz priliv interesantnih, mada vama iznenađujućih informacija. Neke obaveze, ali i osobe sa kojima sarađujete – sada vas mogu pomalo iscrpljivati, nervirati – ne rešavajte ništa po kratkom postupku i ne unosite tenziju u odnose koji su vam bitni. Finansije – promenljivo, nestabilno.

Zdravlje

Stariji Lavovi neka više odmaraju. Mlađi – dobra energija.

 

DEVICA

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost, sve u zavisnosti od toga kako se u tom trenutku osećate. Prijaće vam kuvano, bareno, blanširano, na pari, grilovano. Umereno začinjeno i bez mnogo slatkiša.

Ljubav

Nedelja u kojoj može biti nepotrebne tenzije između partnera koji žive zajedno ili su u braku. Ukoliko postoje zaista nepomirljive razlike, stalne rasprave neće doneti rešenje  – možda bi bio trenutak da razmislite o odvajanju. Ukoliko pak još uvek postoji prostor za sređivanje stanja – vreme je da se ozbiljno oboje bacite na posao. Parovi koji su stabilni u ovoj će sedmici provoditi manje vremena zajedno, a sve zbog okupiranosti poslovnom ili porodičnom tematikom. Slobodne Device – nije loš momenat za nove emotivne početke. Veze započete u ovom periodu mogu biti trajnog karaktera i dosta ozbiljne.

Posao

Zahtevna komunikacija sa nadređenima, ali i sa onima sa kojima imate dugotrajniju saradnju. Od vas se očekuje mnogo toga i nametnut vam je priličan teret odgovornosti. Neki od vas u ovoj nedelji mogu promeniti radno mesto ili dobiti unapređenje – što hoće doneti poboljšanje finansija, ali i more novih obaveza za vas. Dobro je što ste vi lično u takvoj energiji da umete i da pronađete rešenja za sve, ali i da se postavite na pravi način u svakoj poslovnoj situaciji. Finansije – dosta stabilno.

Zdravlje

Pojačan stres. Potrebno vam je opuštanje.

 

Magično kokosovo ulje za gubitak težine! Prepoznajte ono kvaliteno!

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>