Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene na polju posla, ljubavi, zdravlja i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine! Svet Plus

♈Ovan

Unapređenje finansijske situacije danas će u velikoj meri zavisiti od toga koliko će uspešno biti vaši poslovni pregovori. Potrudite se da budete što sugestivniji tokom razgovora. Ovaj dan donosi vam zajednički dogovor sa partnerom u vezi sa zajedničkim putovanjem. Nervozni ste!♉ Bik

Planetarni aspekti donosi vam poslovanje u nestabilnim i nepredvidivim uslovima. Ovaj dan može vam doneti neočekivani dobitak. Ovaj dan donosi vam atmosferu prepunu nežnosti između vas i partnera. Promenljivost raspoloženja.
♊ Blizanci

Današnji dan donosi prosperitet i uspešnu saradnju sa inostranstvom. Ukoliko želite da započnete privatni biznis, ovaj period je idealan. Slobodni Blizanci mogu da započnu ljubavnu avanturu sa osobom koju upoznaju preko društvenih mreža. Upala krajnika.
♋ Rak

Poslovni sastanak koji danas budete imali može vam doneti zaključenje važnog ugovora. Ovo je period kada gradite temelje poslovanja na dugoročnom nivou. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu nove veze. Moguća je dilema, jer nisu sigurni u osećanja novog partnera. Stomačni problemi.
♌ Lav

Ovaj dan može vam doneti priliv finansija sa više strana. Uspešno ćete završiti ranije započet rad na projektu. Lavovi ulaze u veoma dinamičan i zanimljiv ljubavni period. Mogući su preokreti i obnavljanje ranije započete veze. Više se odmarajte.
♍ Devica

Neko od vaših saradnika nije vam blagonaklon. Danas do vas mogu doći neke spletke, ili možete otkriti neke ranije manipulacije. Device koje se nalaze u vezi razmišljaju o tome da ozvaniče svoju vezu i formiraju porodicu. Stomačni problemi.
 

Znakovi horoskopa koji vam se smeškaju, a zapravo vas ne podnose!♎ Vaga

Vaša finansijska situacija se sve više popravlja. Postoji mogućnost da dobijete dodatni posao koji će vam predstavljati novi izvor prihoda. Venera je u vašem znaku sve vreme i donosi vam mnogo prilika da upoznate svoju srodnu dušu. Važno je da što više izlazite u društvo. Odlično se osećate.
♏ Škorpija

Ovaj dan protiče u znaku razgovora sa nadređenima i kolegama. Vaša komunikacija se popravila, a na vidiku je i proširenje kruga vaših dužnosti. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati zanimljivu osobu preko posla ili prijatelja. Nervoza.

 

Kako da oterate puževe iz dvorišta! Jednostavni i prirodni načini!
♐ Strelac

Dominantna tema čitavog ovog perioda su finansije. Sada je važno da budete mudri i da osmislite dobar strateški plan jer će vam to doneti čitav niz velikih dobitaka. Danas se u vašoj porodici može ponovo pojaviti neki stari problem. Situaciju ćete uspeti da prevaziđete jedino zajedničkim naporima sa partnerom. Prehlada sa temperaturom.
♑ Jarac

Potrudite se da osmislite što bolji plan radnih aktivnosti, jer vam krajnji rokovi danas mogu prirediti problem. Prenesite ovlašćenja na druge saradnike da biste uspeli da sve završite na vreme. Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu zanimljivu osobu u znaku Raka ili Škorpije. Učestala glavobolja.♒ Vodolija

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak sa nadređenima. Pokazali ste natprosečne rezultate, pa je moguće proširenje kruga dužnosti i unapređenje. Razdražljiviji ste nego inače, pa se to može preneti na atmosferu između vas i partnera. Izbegavajte svađe. Slaba periferna cirkulacija.

♓ Ribe

Ovaj dan donosi poseban uspeh Ribama koje posluju preko interneta ili sa stranim kompanijama. Vaša finansijska situacija se popravlja. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koju poznajete odavno. Romantičan period je pred vama. Problem sa žučnom kesom.

 

Šišanje i feniranje, a frizura već sutradan ne izgleda lepo! Evo nekoliko saveta!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>