Zdravlje

Ljubav & Sex

Apel za pomoć: Pomozimo Miljani da pobedi leukemiju i vrati se svojoj bebi!

Miljani Ristić Stanković, mladoj mami četvoromesečne bebe Vukašina, dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija (AML) samo par meseci posle porođaja. Sada joj je potrebna vaša pomoć!

Apel za pomoć: Pomozimo Miljani da pobedi leukemiju i vrati se svojoj bebi! Foto: Privatna arhivaPrva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemoterapiju je započeta u Srbiji. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu.

Spasavanje života ove mlade majke u ovom trenutku u potpunosti zavisi od naših donacija. Iznos od 50 000 evra će biti dovoljan da se pokriju početni medicinski troškovi lečenja i transport, međutim, sa cenom operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu iznos može dostići sumu od 150 000 evra.

Pored borbe za život, Miljana se bori i sa vremenom koje je od krucijalne važnosti. Mole se svi ljudi, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj mladoj ženi u njenoj borbi kako bi se što pre vratila svojoj bebi i porodici. 

Mozete donirati novac uplatom na sledeće račune:

Dinarski račun:
Banka Intesa ad Beograd
160-5300100364761-79
Miljana Ristic Stankovic

Devizni račun:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Italy

DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

IBAN - RS35160543020053512269

Miljana Ristić
Kosovska br. 130 17501 Vranje
Republic of Serbia

Više informacija na Facebook stranici

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari