Region

Svet

Jelena Đuričanin stalno po sudovima zbog alimentacije i lažnog prijavljivanja!

Jelena Đuričanin, supruga Slobe Radanovića tvrdi da je stalno po sudovima zbog neplaćanja alimentacije bivšeg supruga i njegovog lažnog prijavljivanja!

Jelena Đuričanin stalno po sudovima zbog alimentacije i lažnog prijavljivanja! Screenshoot/Instagram
 
Supruga pevača Slobe Radanovića, prijavila je policiji bivšeg muža da ju je fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji, gde živi sa sinovima i Slobom.Bivši muž Jelene Đuričanin , I. M. i njegova aktuelna supruga N. P. pozvali su policiju nakon što je došlo do incidenta između N. P. i Jelene ispred kuće u kojoj Jelena živi sa porodicom - prenosi Blic.


Bivši suprug je sa novom partnerkom došao da preuzmu decu, kako bi za vikend bila kod njega. 


Tada je navodno, došlo do svađe, a zatim i fizičkog kontakta, odgurivanja, između Jelene i N. P. 


 

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić hitno su diskvalifikovani iz rijalitija Zadruga 6! (VIDEO)Jelena Đuričanin je završila na Urgentnom centru u Beogradu, a sada se prvi put oglasila na mrežama i otkrila da joj je bivši suprug naneo povrede:


"Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja.

Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski
- napisala je Jelena Đuričanin, sada Radanović na Instagramu.Jelena ne može da prepričava šta se to juče desilo ali je istakla kako je saznala da je njen bivši muž, policiji izjavio da su se sukobile ona (Jelena)  i njegova sadašnja supruga, odnosno da joj povrede nije naneo on.


"Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. 

Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke - rekla je Jelena.


I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam... Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe... Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu... Zato me je Bog nagradio Slobom
- napisala je Jelena u svojoj objavi.


Podsetimo se, Jelenu Đuričanin Radanović je bivši muž, iz za sada nepoznatog razloga, navodno fizički napao kada je došao po zajedničku decu.

 

Vitaminska bomba za doručak! Bićete siti čitav dan! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>