Zadruga

Parovi

Mensur Ajdarpašić nema nijedan kvalitet, škrt, samoživ, zlonameran, mutan! (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić po mom mišljenju, nema nijedan kvalitet, škrt, samoživ, zlonameran, mutan, ma vidi... Nijedan kvalitet nema! Spreman da pokrade žene, ispričao je Filip Car.

Mensur Ajdarpašić nema nijedan kvalitet, škrt, samoživ, zlonameran, mutan! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Filip Car prošle noći imao je potrebu da priđe Zvezdanu Slavniću, kako bi prozborio koju reč o Mensuru Ajdarpašiću. Podsetimo, Filip i Mensur nisu u dobrim odnosima, pa se i danas prepričavaju njihove rasprave iz Zadruge kako zbog žena, tako i zbog njihovog mišljenja. 



Filip je sada imao potrebu da oplete po Mensuru, te je izneo niz tvrdnji koliko je Ajdarpašić loš kao osoba, a potom i otkrio da je kleptoman. 





- Nikada nije niko rekao o Mensuru lepu reč u rijalitiju, a kada su videli koliku podršku ima napolju, pa su antifanovi, pa kako to ide, kojim čudom, momak koji u sebi... Po mom mišljenju, nema nijedan kvalitet, škrt, samoživ, zlonameran, mutan, ma vidi... Nijedan kvalitet nema! Spreman da pokrade žene - rekao je Filip Car. 


Zvezdan je bio oduševljen Filipovim izlaganjem, budući da se njegova ljubavnica Anđela Đuričić dovela u ljubavnu aferu sa Mensurom Ajdarpašićem, a video snimak možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>