Zadruga

Parovi

Javnost zgrožena postupcima ozloglašene rijaliti ljubavnice Anđele Đuričić! (VIDEO)

Javnost zgrožena postupcima ozloglašene rijaliti ljubavnice Anđele Đuričić, koja je pokradenim novcem pazarila, odnosno trpala sa rafova prodavnice u korpe sve što joj je bilo potrebno...

Javnost zgrožena postupcima ozloglašene rijaliti ljubavnice Anđele Đuričić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Nakon što je ovonedeljni vođa, Anastasija Stanojević Palčica, pročitao zadrgarima pismo Velikog šefa u kom je saopštio da je prodavnica otvorena, zadrugari su trčali kako bi što pre stigli na red.

Poznato je da se namirnice razgrabe brzinom svetlosti, te ne treba čuditi razlog njihovog stampeda ka marketu i guranja da dospeju do prvih redova. Među prvima i najbržima, bila je kontroverzna Crnogorka, Anđela Đuričić.


Naime, mlada ljubavnica Zvezdana Slavnića ušla je prva, a za njom su uleteli i Bojan Simić, Marko Stefanović i Ivan Dragić. Svo četvoro su razgrabili sve što im je sa rafova bilo potrebno za ovu nedelju.


"Anđela pazari sa Zvezdanovim novcem što je ukrao pre neki dan iz hotela, sramota, fuj", "Pošto nisu bili u kući kad se pismo čitalo, sad treba da ih kazne da sve vrate u prodavnicu bez prava na ikakvu kupovinu", glasili su samo neki od negativnih komentara ispod klipa.



 
 

Prirodni recepti naših baka koji uklanjaju bubuljice, ožiljke i bore!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>