Parovi

Farma

Suze u Parovima: Omiljeni učesnik napustio vilu! VIDEO

Noćas je u Parovima bilo još jedno izbacivanje iz vile, a od takmičara se oprostio jedan od omiljenih učesnika popularnog rijalitija, što je izazvalo suze kod ostalih.

Suze u Parovima: Omiljeni učesnik napustio vilu! VIDEO Foto: Screenshot Happy tvI noćašnje izbacivanje u Parovima je proteklo veoma uzbudljivo. Nominovani su bili sve sami favoriti Slađana Petrušić, Aleksandra Subotić, Smilja Janković, Dalila Mujić, Zoran Manijak i Joca Gambino. Nije bilo iznenađenja kada je pročitano da je prvo mesto zauzela Slađa, ali je napetost rasla kako su se otvarala sledeća polja. Drugu poziciju zauzela je Dalila, a za njom slede Aleksandra i Smilja. 

Na vratima vile našli su se Joca Gambino i Zoran Manijak. Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je da rijaliti Parovi napušta Zoran, koji se odmah rasplakao. On je dobio najmanje glasova gledalaca, a celo veče je govorio kako jedva čeka da izađe napolje i vidi se sa porodicom, jer ga je pogodilo to što nije bio s njima za Uskrs i videlo se da je iskren. On je rekao da puno voli i poštuje sve takmičare rijalitija. 

Zbog njega su zaplakali i ostali takmičari jer je upravo on bio jedan od omiljenijih učesnika.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari