Region

Svet

Marko Gobeljić nije štedeo! Katarina Grujić posle nastupa dobila poklon od 26 hiljada evra!

Fudbaler Marko Gobeljić nije štedeo! Katarina Grujić od supruga, posle nastupa dobila poklon od 26 hiljada evra! U pitanju je rođendanski poklon!

Marko Gobeljić nije štedeo! Katarina Grujić posle nastupa dobila poklon od 26 hiljada evra! Screenshoot/Instagram




Pevačica Katarina Grujić pre dva dana napunila je 31 godinu, a od muža, fudbalera Marka Gobeljića, dobila je narukvicu "kartije" vrednu 26.000 evra!



Fudbaler ni ovaj put nije štedeo novac, pa je svoju dragu iznenadio luksuznim nakitom poznatog brenda, koji pevačica inače obožava.




Kaća je u subotu doputovala iz Ljubljane, gde je imala nastup, a Gobelja i ćerka Katja su je sačekali u njihovom stanu sa cvetnim aranžmanima, tortom u obliku srca i jagodama u čokoladi. Kaća je skakala od sreće kad je videla muža i ćerku! Odmah se presvukla i otišli su porodično u obližnji restoran, gde ju je sačekao specijalan poklon. Na stolu je, naime, stajala kutijica njenog omiljenog brenda "kartije", a unutra je bila narukvica ukrašena cirkonima. Kaća je zaplakala od sreće! Narukvica je prilično skupa, čula sam da ju je Marko platio čak 26.000 evra - ispričala je pevačicina drugarica.










Inače, ovo je treći poklon brenda "kartije" koji je Kaća dobila od muža! Fudbaler Crvene zvezde je pevačici poklonio narukvicu tog brenda kada je rodila ćerku Katju u decembru 2021, a u februaru ove godine, na Dan zaljubljenih, dao joj je još jednu!


- Pošto je ovo treća narukvica tog brenda koju je dobila od Gobelje, predložili smo joj da uzme umetničko ime Kaća Kartije! - završava priču Kaćina drugarica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>