Lepota

Ljubav

Mekana i mirišljava koža uz samo jedan dodatak u vašoj kremi za telo!

Mekana i mirišljava koža uz samo jedan dodatak u vašoj kremi za telo!  Ovo je način kako da unapredite bilo koju drogerijsku kremu za telo uz samo jedan mali dodatak - eterično ulje. 

Mekana i mirišljava koža uz samo jedan dodatak u vašoj kremi za telo! Svet Plus





Najverovatnije ste do sada čuli da eterična ulja ne treba da se koriste direktno na koži i da mogu da izazovu različite iritacije.

U tom slučaju, čuli ste dobro. Međutim, ukoliko se eterična ulja pomešaju sa drugim proizvodom poput baznog ulja, ili u ovom slučaju kremom, mala doza eteričnog ulja biće potpuno bezbedna za kožu.

Upravo zbog toga, ovaj beauty trick je u potpunosti bezbedan za korišćenje. Jedina briga koju zapravo treba da imate jeste preterano mekana i mirišljava koža, ukoliko vas tako nešto brine.









Odaberite vašu omiljenu drogerijsku kremu za telo i možemo da počnemo.



Sve što vam je potrebno za ovaj trik jeste drogerijska krema za telo (u kutijici) i eterično ulje po izboru. Odabir eteričnog ulja je u potpunosti prepušten vašim preferencijama, ali naši favoriti za leto su uvek mirisi poput kokosa i vanile. Dodajte par kapi u kremu i dobro promešajte pre nego što namažete kremu na telo.


Quick and easy, a rezultat je mirisna krema za telo čiji će se miris dugo zadržati na vašoj koži!


Video možete pogledati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: journal.rs

Povezane vesti:


>