TV Show

Parovi

Izrazito loša poruka koja se šalje javnosti! Golubović dobio pretnje!

Izrazito loša poruka koja se šalje javnosti! Kristijan Golubović dobio pretnje preko Tik Toka, a onda rešio da stvar uzme u svoje ruke... 

Izrazito loša poruka koja se šalje javnosti! Golubović dobio pretnje! Screenshoot/Video




Ovakve pretnje su takvog intenziteta, da bi i policija mogla vrlo brzo da reaguje, jer se šalje izrazito loša poruka javnosti, a danas je više nego ikada pre potrebno suzbijati ovu pošast.




Kristijan Golubović već decenijama važi za žestokog momka koji je dobro poznat javnosti još od devedesetih godina prošlog veka. Uvek je bio na glasu kao izrazito opasan, te su mnogi zazirali od njegove pojave onomad, ali i u današnje vreme nije ništa drugačije.








Kako su se pojavile glasine raznih ljudi kojima nije miljenik, sve više se govori na temu kako su njegove priče koje je često delio sa publikom u rijaliti programima, izmišljotina i plod njegove mašte, te je sve veći broj onih koji sebi daju za pravo da mu prete i ismevaju njegov lik i delo.


Tako je bilo i ovog puta, kada je jedan video zapisa ugledao svetlost dana na socijalnoj mreži Tik-Tok.

- Pazi od Kristijanove bebe, pljeskavice ću da napravim. Kristijane Goluboviću, decu ću da ti sahranim, zajedno sa tobom! Ima da idete u moj restoran brze hrane - glasile su jezive pretnje koje je izvesna osoba uputila preko pomenute društvene mreže.


Međutim, bivši zadrugar nije časio časa, te je odlučio da se odmah suoči sa njim, pa je usledio šokantan nastavak videa.

U automobilu su sedeli njih dvojica, a izvesni mladić je pokunjeno držeći sok kao malo dete, manji od makovog zrna, upućivao izvinjenje plaćljivim glasom. 

- Samo jedno malo izvinjenje mojoj ženi i mom detetu. Ajmo, jedno pravo izvinjenje, ali mora da bude od srca - rekao je Golubović.

- Od srca... - uputio je izvinjenje mladić, spuštajući pogled.


Video možete pogledati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>