Region

Svet

Goca Božinovska: Svaka čast pevačicama koje se botoksiraju, ja više ne smem!

Goca Božinovska se pokajala zbog estetskih intervencija... Svaka čast pevačicama koje se non - stop botoksiraju, ja više ne smem! Svi su primetili da nešto nije u redu!

Goca Božinovska: Svaka čast pevačicama koje se botoksiraju, ja više ne smem! Screenshoot/Instagram

Goca Božinovska progovorila je o estetskim korekcijama, i tom prilikom imala problem sa botoksom.

- Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na "RTS-u" jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se videlo da nešto nije kako treba - rekla je Goca i dodala:- Mislim da mi telo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je posle žena kod koje sam bila da moje telo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vreme da se sve smiri i slegne. Posle toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. 

Svi su primetili da nešto nije u redu, a posle je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smem.Božinovska je potom objasnila da će prirodnijim metodama odsad da pokuša da se podmladi.

- Ako pijete dosta vode, možete dosta da poboljšate izgled kože. Mislim da je to idealna metoda za mene pošto sve ovo preko igle ne funkcioniše. A i mnogo je lakše jer vodu mogu da pijem kad god i gde god, pa nisam uslovljena odlaskom u neke salone - priča pevačica kroz smeh za "Republiku". 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>