Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić otišla kod lekara! U strahu čeka reazultate analiza!

Anđela Đuričić je otišla kod lekara pa doživela nervni slom! U strahu čeka reazultate analiza jer sumnja da joj je Zvezdan Slavnić "nešto preneo"... 

Anđela Đuričić otišla kod lekara! U strahu čeka reazultate analiza! Screenshoot/Youtube






Maja Marinković šokirala je ukućane kada je priznala da ima genitalni herpes, pojedinim zadrugarima i zadrugarkama nije lako.



- Meni herpes izlazi i na leđima... Ovde mi izlazi, znaš ti kako je to ružno kad se obuče kupaći?! Sad mi izašlo i sa leve i desne strane, namazala sam, pokazaću ti posle. Znaš kako boli herpes, da li je realno više, baš mi je ružno kad obučem kupaći... Godinama već imam to, evo i ovde mi je izašao, vidi, da li je moguće - istakla je Marinkovićeva kroz šapat, očigledno misleći da niko neće čuti njeno priznanje, a to možete videti OVDE.


Majini bivši partneri u Beloj kući požalili su se da ih je upravo Marinkovićeva zarazila, a onda je i Anđela Đuričić zahtevala je hitno pregled kod ginekologa, jer je bila intimna sa Zvezdanom Slavnićem nakon što je imao odnose sa Majom. Anđela je otišla na ginekološki pregled, a potom je otkrio detalje njene posete lekaru.

- Anđela je, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis - otkrio je izvor, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.








- Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu - zaključio je sagovornik.

Podsetimo, Anđelino prvo javno priznanje o tome da sumnja da se zarazila bilo je pre nekoliko dana tokom rasprave s Marinkovićevom.

- Jadnice jadna, kakav je s*ks posle Maje Marinković? - izjavila je Maja, aludirajući na prethodno izgovorenu Anđelinu izjavu da nikada ne bi spavala s nekim ko je proveo noć s Marinkovićevom.

- Ja moram da odem kod ginekologa, mislim da sam zaradila polnu bolest. Ti se dobro je*eš verovatno zato što su te plaćali za to - odbrusila joj je Anđela tom prilikom.
 

Kako očistiti rernu? Odličan i brz način! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>