Region

Svet

Jelena Karleuša stala u odbranu Nadice Ademović! Gremlinkama iz noćnih mora se ne ćuti!

Pevačica Jelena Karleuša stala je u odbranu koleginice Nadice Ademović! Ovde svaka nakaza može da priča o izgledu pevačica... Gremlinkama iz noćnih mora se ne ćuti!

 Jelena Karleuša stala u odbranu Nadice Ademović! Gremlinkama iz noćnih mora se ne ćuti! Screenshoot/Instagram






Starleta Tamara Đurić i trudna pevačica Nadica Ademov sinoć su gostovale u emisiji "Ami G šou", kada je došlo do njihovog okršaja.

Zbog Tamarinih izjava o pevačicama, oglasila je se Jelena Karleuša.


- Vreme je da stanem u odbranu svojih koleginica i cele branše. Svako nebitan, bez škole i zanimanja i ikakvog moralnog pokrića na Balkanu daje sebi za pravo da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu. Način na koji se pevačice u Srbiji vređaju, omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima nigde u svetu nema - napisala je ona, pa dodala:

- Ovde svaki pas može da digne nogu i popiša, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica, a svaki ološ da sudi o moralu javnih ličnosti. Pevačice u našoj zemlji su profesija ravna boksu! Mi smo kao vreće za udaranje i istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvezde u šoubiznisu. Bravo za Nadicu Ademov, a gremlinkama iz noćnih mora se ne ćuti - napisala je pevačica.


Podsetimio, Nadici je zasmetalo šta Tamara svako malo potkači neku pevačicu, a situacija je kulminirala kada su se dotakli teme nasilja koje se plasira u pesmama.

- Svako sluša šta hoće da sluša. Ljudi se prave sociolozi - istakla je starleta, na šta se pevačica nadovezala.





- Misliš da je normalno da deca slušaju i pevaju o drogi i slično? - pitala ju je Nadica.

- Neću da se bavim tom temom. Možda treba neko ko je nadležan da proveri sve što se emituje. Golog**e pevačice nam govore sad kako ne treba da se ima Instagram... K**ve pričaju o poštenju - govorila je Đurićeva.

- Celu noć prozivaš nas pevače - rekla je Ademova.

- Ja ne znam ni ko si ti, ni koju muziku pevaš - odbrusila joj je Tamara.

- Iskreno, nisam znala ni ja ko si ti - dodala je Nadica.

- Ne, ne, nećemo sad rijaliti ovde... - navela je Đurićeva, ali su tu ipak sukob završile jer su se u razgovor umešali i drugi gosti.


Video pogledajte OVDE



 

Tamara Đurić: Kažu da sam nakaza ali meni je ovako super! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>