Region

Svet

Region

Pijanista i kompozitor Sloba Dragović objavio novi singl! (VIDEO)

Pijanista i kompozitor Sloba Dragović objavio je novi singl „Uncertain Times“. Ova kompozicija je vapaj i poziv na borbu za sve što je dobro – kulturu, umetnost, muziku, obrazovanje i vaspitanje...

Pijanista i kompozitor Sloba Dragović objavio novi singl! (VIDEO) Foto: Bojan Stevanović





Mladi kompozitor i pijanista, Sloba Dragović, objavio je novi singl „Uncertain Times“ koji je od danas dostupan na svim striming platformama.

Sloba se već više od dve decenije profesionalno bavi muzikom, sarađujući sa značajnim autorima naše scene – od 2021.godine stalni je član benda legendarnog Zdravka Čolića.

Kao frontmen džez fjužn grupe Gis Maj Es objavio je dva albuma i nekoliko singlova, a prvi solo album „Spy Story“ izdao je 2019-e godine, kada je u DKSG održao svoj prvi multimedijalni koncert „Alan Ford Spy Story“, inspirisan čuvenim stripom.





Kombinujući džez i simfo rok sa elementima filmske muzike, Sloba numerom „Uncertain Times“ (Nesigurna vremena) opisuje globalno stanje današnjice i lični emotivni doživljaj iste.

„Ova kompozicija nije samo izraz mojih teških emocija povodom svega što smo doživeli proteklih godina“ naglašava Dragović. „Ona je vapaj i poziv na borbu za sve što je dobro – kulturu, umetnost, muziku, obrazovanje i vaspitanje“.

Singlom „Uncertain Times“ Sloba najavljuje svoj drugi solo album, čiji izlazak planira naredne godine.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>