Region

Svet

Preminula Lana Toković, a sada je otkriven i uzrok smrti! (VIDEO)

Preminula je Lana Toković, osnivač grupe „Lana i Aldo“, a sada je otkriven i uzrok smrti! Lekari su učinili sve što su mogli ali ona nažalost nije uspela da se izbori...

Preminula Lana Toković, a sada je otkriven i uzrok smrti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Lana Toković preminula je jutros na VMA, a kako je za portal Informer rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.


Lana Toković izgubila je bitku rano jutros na VMA nakon kratke bolesti. Muzičarka i nekadašnja rijaliti zvezda je bila dve nedelje u komi zbog upale pluća i visoke temperature. 



Njen prijatelj je otkrio da je ona u januaru dobila koronu i završila u bolnici u Batajnici.

- Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA - kaže Lanin prijatelj.

On je zatim istakao kako je Lana dobila sepsu zbog koje je dve nedelje bila u komi. 

Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi - otkrio je izvor za Informer.

Podsetimo, Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač grupe „Lana i Aldo“, muzikom se profesionalno bavi od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda.

Tokom svoje karijere, pisala je i muziku za animirane filmove i reklamne spotove.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>