Region

Svet

Milan Milošević prelazi na televiziju Hype! Priprema projekat od kojeg će brujati Balkan!

Popularni voditelj Milan Milošević prelazi na televiziju Hype! Priprema projekat od kojeg će brujati ceo Balkan! Od 12. maja piše novu istoriju...

Milan Milošević prelazi na televiziju Hype! Priprema projekat od kojeg će brujati Balkan! Screenshoot/Instagram






Direktor Hype televizije, Saša Mirković, najavio je na svom Instagram profilu Milanov dolazak na televiziju od 12. maja.

–12. maja 2020. godine je osnovan Hype production. Punimo ukupno 3 godinice. Mnogo je lepih projekata već iza ovako mlade kompanije. Nadam se da smo ispunili očekivanja gledaoca. Od 12. maja 2023. godine imamo i novo pojačanje u našim redovima. Počinje sa radom na novom projektu i jedan od naših sigurno najboljih voditelja i urednika Milan Milošević. 

Milanu i Hype Tv kao i celoj Hype Production želimo puno zdravlja, uspeha i sreće u narednim godinama. Siguran sam da će Milan svojim znanjem i energijom uticati na dalji razvoj ovog našeg Hype-a. Živeli! Srećan rođendan svim Hajpovcima!
– napisao je na svom Instagram profilu direktor Hype televizije Saša Mirković.



– Zahvaljujem se Saši na lepim rečima i na javnoj podršci, a siguran sam da će to biti dobitna kombinacija. 12. maja Milan Milošević piše novu istoriju, pripremam projekat od kojeg će brujati ceo Balkan i takvo nešto još nije viđeno na našim prostorima! Jedva čekam da iskidam, sada ima stvarno da gori Balkan! – potvrdio je i za "Srbija Danas" Milan  Milošević.
 

 

Divna DNK bacila oko na Bilala! Zadrugari se slatko nasmejali njenom priznanju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>