Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić se folira da je bliska sa porodicom!? (VIDEO)

Anđela Đuričić se folira da je bliska sa porodicom!? Gotovo da uopšte ne viđa svoje roditelje, kaže Filip Car. Ona je svuda bila letos, a najmanje u svojoj kući. Ko ima bar malo mozga...  

Anđela Đuričić se folira da je bliska sa porodicom!? (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Kontroverzna učesnica šeste sezone "Zadruge", Anđela Đuričić, po svemu sudeći, prešla je Zvezdanu Slavniću preko svega, pogotovo preko prevare sa Majom Marinković

Kako je to bila glavna tema tokom jučeršanjeg dana, brojni zadrugari se nisu libili da daju svoj sud o njihovom odnosu, a posebno su se osvrnuli na to kako roditelji mlade Crnogorke gledaju na čitavu situaciju. 

- Rekao sam Zvezdanu da nikada ne bih znao na čemu sam kada je on u pitanju, zato ne bi mogli da imamo dublji kontakt - istakao je Filip Car.


- E, zato bih ja voleo da on prizna vrlo dobro šta radi, a pravi se da ne zna - dodao je Ivan Marinković.


- Sve je to smešno. Anđela je pričala sve i svašta, a već sada je sa njom. Ona je sa njim, čim on zaželi - rekao je Car.






- Na osnovu poruke koju joj je poslala porodica, ništa joj drugačije nisu napisali nego drugi, koji bi se postavili u istoj situaciji - kazao je Ivan.



- Nije ona toliko privržena porodici, kao što mi mislimo. Ona je svuda bila letos, a najmanje u svojoj kući. Ko ima bar malo mozga... - rekao je Filip Car.

 

Odnos oca i deteta u našoj kulturi: U meka oca nevaljala deca!









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>