Region

Svet

Paulu Hublin danas je zaprosio njen dečko Filip Đukić!

Paulu Hublin juče je zaprosio njen dečko Filip Đukić, a bivša zadrugarka je odmah podelila sliku vereničkog prstena na svom Instagram profilu.

Paulu Hublin danas je zaprosio njen dečko Filip Đukić! Screenshoot/Instagram





Bivši rijaliti učesnik, Filip Đukić uživa već neko vreme u skladnoj vezi sa nekadašnjom takmičarkom "Zadruge" Paulom Hublin, koju je danas zaprosio.


Naime, Paula je srećne vesti podelila na svojim pratiocima na Instagramu, slikavši prsten na svojoj ruci i Filipa u pozadini, koji nije mogao da sakrije osmeh sa lica.


- Ko hoće neka čestita - napisala je Paula kratko u opisu objave.





Par je u avgustu prošle godine potvrdio da su u vezi, nakon što je zadrugarka raskinula sa Franom Pujasem, sa kojim je započela romansu u rijalitiju "Zadruga".


Inače, Filip je za 8. mart svojoj verenicii kupio zmiju i šokirao sve, a ona je tada istakla koliko je srećna što joj je ispunio veliku želju.






- Još kad sam bila mala želela sam da imam zmiju. Bila je jedna u pet-šopu u blizini moje kuće, ali roditelji nisu hteli da mi je kupe. Kada sam počela da zarađujem, a i dalje sam živela sa njima, opet mi nisu dali da je kupim i držim u stanu. Filip je ostvario moju dugogodišnju želju. - Poenta je naći nekoga ko zna šta su vaše najveće želje, koliko god drugima delovale neobično, i nekoga ko će dati sve od sebe da te želje ostvari - pričala je Paula.
 

Psiholog precizno opisuje kako shvatiti da ovo više nije ljubav?


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>