Region

Svet

Aleksandra Prijović je otvorila dušu i priznala da su joj školski dani bili pravi pakao!

Pevačica je otvorila dušu i priznala da su joj školski dani bili pravi pakao! Aleksandra Prijović nije zaboravila vršnjačko nasilje koje je doživljavala i pogrdna imena kojima su je nazivali.

Aleksandra Prijović je otvorila dušu i priznala da su joj školski dani bili pravi pakao! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Prijović izgradila je uspešnu karijeru, važi za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni, ostvarila se u ulozi majke i svoj privatan život brižno čuva od očiju javnosti, ali put do uspeha bio je trnovit i dug.

Naime, Aleksandra je sa majkom živela u Belom Manastiru, a kako je za medije jednom prilikom govorila prošla je kroz jedan vid vršnjačkog nasilja, gde su je deca u školi šikanirali i izbegavali samo zato što je volela da peva, kao i da se teško borila sa ismevanjem.


Aleksandra Prijović priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.







Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - počela je ona potresnu priču.

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - rekla je ona i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.



Pevačica je priznala da su je deca ismevala u školi.


- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali - istakla je svojevremeno Aleksandra, prenosi "Hello"
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Hello

Povezane vesti:


>