Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 7. maja do 15. maja 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





VAGA


Posao - Venerin ulazak u Raka ukazuje da će vam karijera biti prioritet u narednom periodu. Najviše dešavanja će biti na poslu i pred vama su velike promene. Dobar je period za rešavanje pitanja nasledstva iako će mnogo toga da se prolongira do 15. maja. Iako trenutno osećate veliki pritisak od strane nadređenih zbog Marsa u Raku, znajte da će situacija da se stabilizuje iza 20. maja.

Ljubav - Venera i Mars u Raku čine vas emotivnim, ali i ranjivim. Bićete emotivno otvoreniji prema osobama koje vam se dopadaju, ali i lako uvredljivi ako neko povredi vaša osećanja. Dopašće vam se osoba koju viđate preko posla, ali ćete shvatiti da je to vaše privremeno interesovanje.

Zdravlje - Bolovi u stomaku.




ŠKORPIJA

Posao - Naglašeno sedmo polje donosi vam promenu kada je u pitanju poslovno partnerstvo. Možete da očekujete sklapanje nekog pregovora, ali će to da ode u potpuno neočekivanom pravcu. Moguća je smena na radnom mestu koja će promeniti tok dešavanja. Odličan je period za saradnju sa inostranim firmama. Mars u Raku pogoduje dalekim putovanjima, ali i dodatnom obrazvanju.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa ćete imati poznanstvo sa nekim ko dolazi sa puta. To je neko ko je emotivan ali stidljiv. Ukoliko ste razvedeni, ova planetarna konstalacija može da nagovesti susret sa novim partnerom. Takođe, pojedine Škorpije mogu da isplaniraju romantično putovanje pod uticajem Venere u Raku.

Zdravlje - Osetljivo.




STRELAC

Posao - Puno planeta u Biku, uz dolazak Jupitera koji ulazi 15. maja u isti znak, ukazuje da promene na radnom mestu. Imaćete puno mogućnost da započnete nešto novo, ali i budete zadovoljniji na poslu koji radite. Ukoliko planirate promenu radnog mesta, čućete za novu poslovnu mogućnost koja može da vam donese prekid dosadašnjeg radnog odnosa. Dinamičan period na radnom mestu uveliko traje, tako da svakim danom sve više oseća dolazak velikih promena.

Ljubav- Na vašem radnom mestu nalazi se osoba koju poznajete neko vreme, a pokušaće da obnovi kontakt sa vama. Kako je to neko iz prošlosti, vama to neće biti zanimljivo. Sačekajte 15. maj kako biste imali više šanse da upoznate nekoga novog. Mogućnost obnavljanje stare romanse nije najbolje rešenje.

Zdravlje - Promenite način ishrane.









JARAC


Posao - Zbog retrogradnog Merkura situacija na poslu jeste haotičnija nego ikada, a vi pokušavate da završite obaveze na vreme. Vaše kolege su sluđene, a situacija na poslu je daleko od organizovane. Probajte da budete strpljivi narednih dana dok Merkur ne krene napred.

Ljubav - Planete u Biku donose vam nova poznanstva na mestu javnog tipa. Obavezno ptihvatite poziv za izalazak jer ćete ostvariti nova poznanstva. Jedan Bik iz prošlosti poželeće da obnovite kontakt do kraja naredne nedelje. 

Zdravlje - Slabije.



VODOLIJA

Posao - Uran iz Bika donosi vam velike turbulencije, pa zbog toga imate utisak da vas poslovne obaveze opterećuju i kada ste kod kuće. Moraćete više da radite ili prekovremeno ili kod kuće, što će možda biti bolja opcija. Mars i Venera u Raku donose vam povećani obim posla i obaveza.

Ljubav - Sunce u Biku vam ne prija, pa donosi puno rasprava sa osobom do koje vam je stalo. Vi i partner ste optereženi poslom i odnosima sa rodbinom, pa ne možete da pronađete zajednički jezik. Nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Lošije.



RIBE


Posao - Period velikih promena je počeo, a vama teško pada prilagođavanje. Saturn je počeo svoj ciklus promena i to se odnosi na sve oblasti vašeg života. Poslovno partnerstvo je na testu jer Merkur ide unazad, pa vam otežana bilo kakve dogovore.

Ljubav - Merkur ide unazad, pa ne treba da očekujete veliki pomak u emotivnim odnosima. I dalje razmišljate o osobi sa kojom ste nekada bili bliski u prošlosti. Nova poznanstva će sačekati 15. maj kada Merkur krene napred. Pomirenje sa bivšim partnerom može lako da bude pogrešna odluka.

Zdravlje - Osetljivo.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>