Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 7. maja do 15. maja 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





OVAN

Posao  - Mars u Raku vam ne odgovara, pa imate minimum energije. Zbog toga zabušavate na poslu i ne istrajavate u svojim odlukama. Vi ste u povučenijoj fazi, ali planete rade za vas kada je novac u pitanju. Venera i Mars u Raku pogoduju samostalnom biznisu, tako da ćete razmišljati kako da pokrenete posao. Naglašen znak Bika donosi vam mogućnost zarade iz dva izvora. Dok traje retrogradni Merkur pregovori će biti otežani (15. maj).


Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa se romantika vraća na velika vrata. Bićete okupirani porodičnim detaljima i dom će vam biti najvažnije mesto dešavanja u ovom periodu. Sada je prilika da popravite neke zategnute porodične odnose. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam društvo jedne mladolike osobe koja poseduje tradicionalne vrednosti.

Zdravlje - Slabije, problemi sa stomakom.



BIK


Posao - Sezona vašeg znaka je uveliko počela, a spremate se za ulazak Jupitera u vaš znak. To podrazumeva da imate mnogo obaveza i da ne možete da stignete da završite sve što želite. Retrogradni Merkur uveliko gazi, pa primate razne dezinformacije zbog kojih pravite pogrešne procene. Sve velike odluke ostavite iza 15. maja, kada Merkur prestaje da bude retrogradan, a Jupiter uđe u vaš znak.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa ćete biti skloni romantičnim porukama. Neko iz vaše blizine će vam privući pažnju. To je neko ko je emotivan, ali otvoren u svojim namerama. U vašem okruženju ili komšiluku nalazi se osoba koja će vam zapasti za oko. Moguće je kraće putovanje.

Zdravlje - Dobro.




BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur je na snazi do 15. maja, tako da ne treba da se nadate velikom pomaku na radnom mestu. Niko nikoga neće razumeti, a dobijaćete lažna obećanja u vezi poslovnih pregovora koji će se prolongirati. Mars u Raku u drugom polju može da vam donese novu poslovnu ponudu koja je bolje plaćena. Venera ulazi takođe u Raka, pa možete da očekujete manji dobitak. Naglašeno dvanaesto polje vam ne dozvoljava da sagledate kakve su prave namere ljudi koji vas okružuju.

Ljubav - Jupiter se bliži ka Biku, pa se vaš odnos sa partnerom sve više menja. Iz jednog dinamičnog perioda u kojem je partner menjao odluke preno noći, bližite se trenutnku kada će biti više vremena za opuštanje. Ukoliko ste slobodni, očekujte susret sa osobom koja radi u tajnoj organizaciji.

Zdravlje - Psihički problemi.






RAK


Posao - Jupiter u Ovnu još nekoliko dana tera vas da se dokazujete na poslu, pa trošite veliku energiju kako biste ostvarili sve ciljeve. Zbog Marsa u vašem znaku često ćete ulaziti u konflikte sa osobama koje nemaju isto mišljenje kao vi, a sve to će se negativno odražavati na posao. Merkur je retrogradan, pa vam donosi loše pregovore i potencijalne prevare. Treba da pazite šta potpisujete kako ne biste postali žrtva prevare.

Ljubav - Venera se bliži vašem znaku, što znači da je vreme za ulepšavanje. Bićete veoma privlačni i neodoljivi za ljude koje budete sretali. Ukoliko ste mislili da vam je emotivni život monoton znajte da će to vrlo brzo da se promeni. Moguće je da ćete se zaljubiti kao nikada jer ćete biti otvoreni za pokazivanje emocija. Očekuju vas nova poznanstva.

Zdravlje - Trošite veliku energiju na poslovne projekte i treba više da se odmarate.




LAV


Posao - Sunce u Biku u aspektu sa Uranom donosi vam iznenadne promene na radnom mestu. Suočavate se sa novom tehnologijom, načinima rada i profesionalnim obavezama na koje niste navikli. U narednom periodu možete da očekujete veike promene na radnom mestu ali i da menjate posao. Retrogradni Merkur usporava vaše finansijske transakcije, tako da će isplate kasniti do 15. maja.

Ljubav - Uran u Biku u aspektu sa Suncem unosi inovacije u odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, razmišljaćete o osobi sa radnog mesta. To je neko ko je ambiciozan, ali opterećen poslom.  Flert na radnom mestu može da vam bude privlačan, ali veoma komplikovan. Ukoliko ste u braku, moguće je kriza usled potrebe za većom slobodnom.

Zdravlje - Slabije.




DEVICA


Posao - Retrogradni Merkur deluje u punoj snazi, tako da ste dekoncentrisani i ne znate koja je isprava odluka na bilo kom polju. Verovatno imate planove o putovanjima koji se ne ostvaruju. Na poslu se stvari menjaju iz dana u dan, tako da nemate jasnu predstavu kako da se postavite na radnom mestu. Ukoliko priželjkujete da menjate posao, potrebno je da sačekare kraj maja kako biste imali racionalnu predstavu o dešavanjima.

Ljubav - Venera ulazi u Raka, pa ćete početi da razmišljate da osoba sa kojom ste družite može da vam postane nešto više. Ukoliko ste u braku, Saturn donosi novi teret odgovornosti i obaveza, pa će vam odnos biti teži nego u prethodnom periodu. U svakom slučaju očekuje vas zanimljivo poznanstvo, a prijaju vam Rakovi, Bikovi i Ribe.

Zdravlje - Slabije.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>