Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda se ipak neće udati danas!

Kuma Ane Ćurčić odlučila je da stane na ludi kamen, a o tome je juče obavestila svoju kumu Anu koja je slavila Đurđevdan. Milena Kačavenda se ipak neće udati danas!

Milena Kačavenda se ipak neće udati danas! Screenshoot/Instagram






- Draga Anči, srećna nam slava. Idi samo napred i ne dozvoli da te išta sputava. Volimo te i jedva čekamo da te vidimo, opusti se napokon. Majka će ti slaviti novi datum rođenja, inače Milena se danas udaje - pročitala je Ana koja nije mogla da veruje da joj se kuma odlučila na ovaj korak.


- Milena se danas udaje, je l' moguće ovo? - čudila se Ana, dok su ostali aplaudirali.


Međutim, kako je pismo poslato pre pet dana, Milena nije znala da će svadbu morati da otkaže zbog Dana žalosti u Srbiji.

- Nažalost, zbog trodnevne žalosti sve svadbe su morale da budu otkazane, pa tako i moja. Žao mi je što nisam videla kada je Ana čitala pismo i kako je prihvatila tu vest. Ja sam čak pre nedelju dana zvala produkciju i molila ih da Anu puste da prisustvuje mojoj svadbi, ali oni to nisu odobrili. Sada imam problem sa matičarem, jer kako mi je rekao oko 200 venčanja je otkazano i sada nema termina. Vikendi su svi popunjeni pa mi nude da venčanje bude radnim danom, što meni za sada nikako zbog gostiju ne odgovara - rekla je Milena Kačavenda, prenosi Informer.
 

 

Kortizonski stomak: Postoji li način da se oslobodimo stresne gojaznosti?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>