Lepota

Ljubav

Glumica Salma Hajek otkrila koje sredstvo koristi za podmlađivanje kože!

Glumica Salma Hajek otkrila koje sredstvo koristi za podmlađivanje kože! U Sjedinjenim Američkim Državama ga niko ne koristi, a regeneriše kožu u potpunosti.

Glumica Salma Hajek otkrila koje sredstvo koristi za podmlađivanje kože! Screenshoot/Instagram




Glumica Salma Hajek (56) izgleda besprekorno i mladoliko, a sada je otkila kako neguje kožu bez korišćenja botoksa. 

- Koristim ekstrakt kore tepezcohuite (mimoza tenuiflora) stabla, koji se u Meksiku koristi za lečenje opekotina zato što u potpunosti regeneriše kožu. U Sjedinjenim Američkim Državama ga niko ne koristi - rekla je za magazin "Elle".

Dodala je da ga je donela u jednu laboratoriju u Americi i da su istraživači bili iznenađeni pozitivnim rezultatima.

- Pitali su se kako je moguće da ga niko ne koristi. Zahvaljujući ovom ekstraktu nemam potrebu za botoksom niti filerima - rekla je Salma Hajek.

Naravno, Salma uvek oduševi fotografijama s crvenog tepiha na kojima izgleda savršeno. Fanovi joj poručuju da je gotovo nemoguće poverovati da ima 56 godina.

Salma je u šali rekla u emisiji britanskog voditelja Grejema Nortona da joj lice ujedno zategnuto jer joj je kosa uvek zalizana i da nosi konjski rep kako bi se "sve zateglo".

Osim toga, ova lepa glumica nema nikakav problem s tim da se u javnosti pojavi bez šminke, za razliku od brojnih drugih poznatih ličnosti.
 

Katarina Radivojević ima recept za detoks! Napitak se pije 7 dana!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Elle

Povezane vesti:


>