Region

Svet

Rasta žestoko odgovorio Pagonisu na optužbe da ima loš uticaj na omladinu!

Stefan Đurić Rasta žestoko odgovorio Pagonisu na optužbe da ima loš uticaj na omladinu!  Nije ti palo na pamet u koliko sam dobrotvornih akcija učestvovao, nije ti palo na pamet da mi je uručena ''gramata'' za doprinos crkvi. 

Rasta žestoko odgovorio Pagonisu na optužbe da ima loš uticaj na omladinu! Screenshoot/Instagram





Sinoć se dogodio još jedan masakr u Srbiji, u Mladenovcu je Uroš Blažić (21) ubio osam osoba, dok je trinaest teško ranio, a nepuna 48 sata javnost je potresao masakr u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''.

Nenad Pagonis se oglasio ovom prilikom i za trenutno stanje omladine i svega što se dešava u našoj zemlji okrivio okruženje, filmove, serije, muziku, pevače, između ostalog i repera Stefana Đurića Rastu.

Rasta nije ostao imun na ove njegove reči, te ga je javno isprozivao i udario na njegovo ime.


- Svi ste sad preglasni... Gadni ste, svoje profile napunjene lažnim pratiocima, danas zloupotrebljavate za isto toliko lažnu zabrinutost.. Vreme je da ćutiš brate, da ne kačiš ništa, ništa brate.. Nije vreme za bilo kakve postove, storije...




- Upravo mislim na ovakve primitivne persone, oštećene očigledno čestim udarcem u mesto gde bi trebalo da stoji mozak. Druže, bedan si. U ovom momentu našao si za shodno da skupljaš ''bodove'' tako što ćeš okačiti tekstove iz pesama od pre 15ak godina, kada sam bio klinac. Nije ti slučajno palo na pamet da okačiš pesmu ''Mama'' ili ''Moja stvar'' koje su jako poučne i pisane u ''novije doba''. Nije ti palo na pamet u koliko sam dobrotvornih akcija učestvovao, nije ti palo na pamet da mi je uručena ''gramata'' za doprinos crkvi. Nije. Jer za to treba pamet. A ti?

Ti imaš 45 hiljada pratilaca, jako sumnjivih, obzirom da ti postovi imaju neusklađeno malo lajkova, možda grešim. 


Možda je to jer su na nivou pročitane poruke Paolo Koljea na flašici vode. I ti zaista misliš da je skladno, da ti koji si svoju karijeru zasnovao ''bijući'' druge ljude govoriš o bilo kakvom zdravom uticaju. Bedno je. Treba da nastaviš da udaraš u džak i svoju nesreću prouzrokovanu nikad ispunjenom, a veoma potenciranom muzičkom karijerirom kanališeš u ringu i potkastima gde pokušavaš da budeš pametan. Za mene sa svojim lažnim pratiocima, slikama sa mondenskih letovanja i opisima slika (na nivou Ciciban lektire) ti si samo obična muška starleta. I mali savet za kraj, kada rešiš da sledeći put ''gaziš'' nekog zarad svoje promocije, nađi nekog u svom rangu. Sa mnom ni iks/oks ne bi mogao da igraš. Pozdrav - napisao je Stefan Đurić Rasta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>