Region

Svet

Stefan Karić nije bežao jer nije ni dobio poziv! Određen mu je pritvor!

Stefan Karić nije bežao jer on nije ni dobio poziv! Određen mu je pritvor, odnosno zadržavanje. Posle 48 sati dolazi pred tužioca. 

Stefan Karić nije bežao jer nije ni dobio poziv! Određen mu je pritvor! Screenshoot/Youtube





Pre više od dva dana starleta Nataša Šavija podigla je javnost na noge kad se saznalo da je brutalno prebijena, zbog čega je završila u bolnici sa prelomom jagodične kosti. Kako se navodi iza toga stoji Stefan Karić, od kojeg do danas nije bilo ni traga ni glasa.



Stefan se popodne pojavio u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici i to u pratnji svog avokata.



Kako pišu mediji, Kariću je danas određen pritvor od 48 sati, a nakon čega će izaći pred tužioca koji će, nakon što Stefan bude izneo svoju odbranu, odrediti da li će Karića dalje krivično goniti.


Oglasio se i advokat:

Stefan je zadržan 48 sati, nije bežao jer on nije ni dobio poziv. Posle 48 sati dolazi pred tužioca. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavi. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. Spreman je na proces - rekao je advokat u izjavi za Kurir.



Oglasila je i Šavija nakon operacije:

- Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Znači jezivo mi je. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom - rekla je Nataša Šavija.





 
 

Pesma Evrovizije 2023: Prvo polufinale, prenos!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>