Zadruga

Parovi

Deja Dragojević : Zvao sam policiju, javila se isfrustrirana policajka! (VIDEO)

Dejan Dragojević o krvavom piru na Vračaru i o svom iskustvu sa policijom. Zvao sam policiju, javila se isfrustrirana policajka koja se pegla sa kolegama u trećoj smeni.

Deja Dragojević : Zvao sam policiju, javila se isfrustrirana policajka! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Dragojević je izneo svoje mišljenje o današnjem jezivom događaju na Vračaru, on negira da je za ovakva dešavanja kriva Zadruga, odnosno rijaiti program koji je u Srbiji postao jako popularan:


"Ako ti dete gleda Zadrugu, znači da je ti gledaš. Ti svom detetu možeš da uzmeš telefon, da ugasiš televizor... Ko u Zadruzi nosi pištolj? Sve dolazi iz kuće. Ko zna šta je u nečijoj glavi, to je za psihijatra."- počeo je Dragojević.


"Ja sam zvao policiju, policajka mi se javila, da smo nas dvoje počeli da se raspravljamo preko telefona. A sad zamisli neko dete pozove policiju, u nekom je problemu i javi mu se nadrndana neka, sa cvikicama... Puši sedamdesetpetu cigaru... Nema ko da ti se javi. Ona sedi u kancelariji, prosledi te kolegama, a ona je nervozna ko da je radila ne znam šta. Radi neka isfrustrirana koja se pegla sa kolegama u trećoj smeni..."- rekao je Dejan Dragojević

Celokupno Dejanovo izlaganje poslušajte u video snimku:



 
 

Zoran Kesić došao na Vračar, na mesto užasa! Moje dete ide u ovu školu!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>