Region

Svet

Zoran Kesić došao na Vračar, na mesto užasa! Moje dete ide u ovu školu!

Voditelj Zoran Kesić došao na Vračar, na mesto užasa! Moje dete ide u ovu školu! Ne znam šta da kažem, ovo je strašno...

Zoran Kesić došao na Vračar, na mesto užasa! Moje dete ide u ovu školu! Telegraf





Stravičan zločin dogodio se jutros kada je četrnaestogodišnji dečak došao naoružan u školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, ubio čuvara i ranio još ljudi.

Učenik sedmog razreda te škole, došao je u školu naoružan i počeo da puca, a sve je trajalo oko pet minuta.


Ispred škole je veliki broj ljudi, policije, Hitne pomoći, kao i uplašenih roditelja čija deca pohađaju tu školu.

Među njima je i voditelj Zoran Kesić jer njegovo dete ide u tu školu. Kontaktirali smo autora emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koji je bio jako uznemiren. 


- Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša deca idu u tu školu... - počeo je Zoran za Telegraf i dodao da su ljudi jako uplašeni.

- Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je voditelj.




Sin Ane Stanić takođe pohađa ovu školu, evo šta je pevačica izjavila:



"U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još uvek nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali." - rekla je kratko potresena Ana Stanić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>