Region

Svet

Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan!

Iako nije u kontaktu sa sinom, koji je u bekstvu zbog navodnog prebijanja starlete Nataše Šavije, Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan!

Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan! Screenshoot/Youtube






Osman Karić gostovao je u emisiji "Bajke iz podzemlja", gde je otvoreno govorio o skandalu koji je šokirao kompletnu javnost.

Iako nije u kontaktu sa sinom, Stefanom, koji je u bekstvu zbog navodnog prebijanja starlete Nataše Šavije, on veruje da postoji objašnjenje za kompletan slučaj i da će Stefan iz svega izaći nedužan:



- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - rekao je Osman.


- Na portalima sam saznao šta se dešavalo, saosećam sa Natašom i izvinjavam, ako je zaista došlo do toga. Ako je moj sin kriv, snosimo odgovornost, sutra treba da se pojavi, pa ćemo videti šta će se dešavati. Mislim, neću da umanjujem ništa, ali kao da se neko ubistvo desilo - rekao je Osman.


- Ona kod nas nikada nije dolazila, iz njegovog razgovora znam da se već par godina druže, ništa više ne znam. Ne želim mnogo da otkrivam, ali za Stefana je sada povoljna situacija - objasnio je Osman Karić.



Nagađa se razlog ovog nemilog događaja, a kako tvrdi izvor Kurira, sve se desilo zbog Stefanove bolesne ljubomore.

Naime, kako izvor tvrdi, Stefan je burno reagovao kada je shvatio da se Nataša dopisuje sa drugim muškarcem, nakon čega je usledila katastrofa. Starleta se i dalje nalazi u bolnici i čeka operaciju, a ne krije da zbog ovoga psihički potpuno potonula i da se bori protiv depresije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>