Region

Svet

Osman Karić se našalio na račun svog sina! Nisu svi ovo shvatili kao šalu!

Osman Karić se našalio na račun svog sina Stefana Karića! Nisu svi ovo shvatili kao šalu, pa je izazvalo i lavinu loših komentara.

Osman Karić se našalio na račun svog sina! Nisu svi ovo shvatili kao šalu! Screenshoot/Youtube





Starleta i bivša manekenka Nataša Šavija nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, nakon što ju je pretukao, kao mediji prenose, Stefan Karić.



Nataši je polomljena jagodična kost, te će sutra imati operaciju iste, ali joj je povređeno i oko.

Osman je danas davao izvaje za medije i rekao da mu je žao Nataše, a o tome možete čitati OVDE ali je nakon toga objavio video na kojem je njegov sin u zatvorskom odelu sa lažnim lisicama, što je razbesnelo mnoge.

- Ono kad sam sebe izmalerišeš - poručio je Osman na svom "storiju".


Ovo je izazvalo mnogo loših komentara obzirom da je Šavija u jako lošem stanju.





 

 

Zašto iznova i iznova privlačimo isti problem? Ovo je razlog!


Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik "Blica" blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Bivši zadrugar se od tada nije oglašavao, a kako "Informer" prenosi, on se nalazi kod drugara na Bukulji i sutra planira sam da ode u policiju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>