Region

Svet

Stefan Karić će se javiti policiji posle praznika! Ne znam šta da mislim, kaže Osman!

Stefan Karić će se javiti policiji posle praznika! Ne znam šta da mislim, kaže njegov otac Osman! Mnogo mi je žao devojke i njenih roditelja...

Stefan Karić će se javiti policiji posle praznika! Ne znam šta da mislim, kaže Osman! Screenshoot/Instagram




Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je zbog povreda završila u bolnici.


Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.



Sada se oglasio Stefanov otac Osman Karić koji je otkrio da će se njegov sin javiti policiji.







- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman za Kurir i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedela:



- Verujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao devojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar deo detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.


Čula se Kristina sa Stefanovom majkom i ona žena ne zna gde se nalazi. Kao majka je potrešena, a svima nam je žao i te devojke, njenih roditelja. Želeo bih da joj se izvinem, ako je sve to tačno, ali nemam broj. A i rano je da je zovem, koliko znam još je u bolnici. I dalje se nadam da sve to nije tačno i taj jedan posto me drži da je možda po sredi neka greška. Priželjkujem dobar ishod
- kazao je Osman Karić za Informer.


Fotografije možete pogledati OVDE.

 

Psiho test otkriva kakvog muškarca potajno želite!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>