Region

Svet

Nataša Šavija priložila nove fotografije! Od Karića ni traga, ni glasa!

Nataša Šavija priložila nove fotografije! Od Karića ni traga, ni glasa! Bivši zadrugar je juče obrisao društvene mreže i ugasio telefon...

Nataša Šavija priložila nove fotografije! Od Karića ni traga, ni glasa! Screenshoot/Instagram






Kao bomba je juče odjeknula vest da je Nataša Šavija pretučena i da je na nju navodno zverski nasrnuo bivši zadrugar Stefan Karić na svadbi koja se dogodila preksinoć u Vrdničkoj kuli, nadomak Novog Sada. 


Šavija se nekoliko puta oglasila na društvenoj mreži Instagram iz KC Vojvodine, gde se oporavlja, a ove navode nije ni demantovala, ni potvrdila, kako ne bi ometala istragu. U poslednjoj objavi na Instagramu otkrila je da se pretučena vratila na svadbu i priložila nove šokantne fotografije.



- Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom. Upravo slikano, a za stlom je bila prva faza, posle 15 minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih, jelte, grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekoga tukla. A onda me jedan uhvatio za ruke, drugi za noge i tako me nosili kao svinju. 


I kao: "Hajde, gubi se odavde", bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu), i rekao im da ne rade to, da nije u redu i da on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me je otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vidi. A pri tom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici
- napisala je Šavija.


Kako su domaći mediji saznali, za Karićem se od traga i zvanično je osumnjičen za prebijanje Šavije. 

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - rekao je kratko sagovornik Blica juče.





Stefan je nestao sa društvenih mreža i ugasio svoj telefon i skoro 24 časa od njega nema ni traga ni glasa. Nije se oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, nije se javio u policiju, a kako njegov otac Osman Karić kaže, nije se javio ni njemu. Za medije se sinoć oglasio i Karićev advokat.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat za Telegraf.

Fotografije možete pogledati OVDE.









Jedan korisnik tvitera napisao je ispod objave da se traga za Stefanom:

- Eno ga, sedeo u Petrusu (restoran u centru Novog Sada) u 22:40, ja sam ga našao, policija nije - stoji u objavi.


Ubrzo je još nekoliko korisnika podelilo informaciju da su ga videli u Novom Sadu, ali ga nadležni organi još uvek nisu pronašli.
 

 

Psiho test otkriva kakvog muškarca potajno želite!



Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>