Zadruga

Parovi

Jelena Ilić ispričala je sve o pretnjama koje je dobila od Miljane Kulić!

Jelena Ilić, verenica Ivana Marinkovića, ispričala je sve o pretnjama koje je dobila od Miljane Kulić i rekla da je tužba upućena njoj bila samo opomena ljudima da paze šta pričaju u rijalitiju.

Jelena Ilić ispričala je sve o pretnjama koje je dobila od Miljane Kulić! Screenshoot/Instagram





Jelena Ilić, devojka Ivana Marinkovića, gostujući u emisiji "Puls Srbije" bez dlake na jeziku pričala je o pretnjama koje je ranije dobijala od Miljane Kulić, a onda je potkačila Anu Ćurčić, rekavši da ona pravi žrtvu od sebe. 



- Znam da je diskvalifikovana i nemam komunikaciju sa njom zaista. To je bilo i prošlo. Što se tiče tih pretnji toga je bilo, ali ne bih sad da se bavim time zaista. Mislim da to nikome toliko nije važno. Nije ni meni - rekla je Ilić.

Jelena kaže da je tužbu protiv Miljane Kulić poneta u svrhu opomene na odgovornost za ponašanje na televiziji, ne samo njoj nego i svima:

- Tužba je bilo u svrhu opomene da bi smo svi malo pripazili kako se ponašamo na televiziji. Da pripazamo šta izgovaramo. Ljudi koji su učesnici rijalitija su odgovorni i za svoje ponašanje i za stvari koje izgovaraju. Mogu da odgovaraju zakonski za svoje reči. Inače se uopšte ne osećam ugroženo. Da li ti ja delujemo kao neko ko se nečega boji u životu? - pitala je Ilićka voditelja na kraju.






Jelena je takođe prokomentarisala okršaje Ivana sa Anom Ćurčić i iznela dosta negativan sud o zadrugarki.

- Ja vrlo dobro znam Ivana, a i da ga ne poznajem, samo kao gledalac "Zadruge" bih zaključila da je njemu muka da sluša budalaštine, patetiku i lažne priče. Njemu je još teže nego nama kraj malih ekrana koji to gledaju. Ljudima se smučilo da ih prave budalama, da pričaju stvari o svom životu koje očigledno nisu takve kakvima ih predstavljaju. Kakav je to čovek koji stalno ide i priča: "Ja sam žrtva pogledajte me. Ja sam jadna, ja sam žrtva." Mislim da je ljudsko dostojanstvo dostiglo najniži nivo u slučaju takvog ponašanja - rekla je Jelena Ilić.
 

Pretučena Nataša Šavija, tvrdi da joj je kosti lica polomio Stefan Karić!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>