Zadruga

Parovi

Radomir Taki Marinković ima upozorenje za Slavnića, a tiče se njegove ćerke!

Radomir Taki Marinković ima upozorenje za Zvezdana Slavnića, a tiče se njegove ćerke Maje Marinković! Voli Maja žestoke momke...

Radomir Taki Marinković ima upozorenje za Slavnića, a tiče se njegove ćerke! Screenshoot/Youtube






Taki Marinković se sinoć bio gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Izbacivanje", gde je govorio o novom ljubavnom odnosu svoje ćerke Maje Marinković. Njega je malo pre toga pozdravio Zvezdan Slavnić, novi Majin izabranik.

- Zvezdan je mene pozdravio, ja uzvraćam, ali oni su meni kao u ozbiljnoj vezi, iako su opasni. Voli Maja žestoke momke, ali oni neće ostati zajedno. Njoj sve ide u korist, ona je "Bog i batina". Ima ona i oči na leđima, biće tu svega - pričao je Radomir.







Nedavno su se pojavile priče da su se Taki i Moka Slavnić upoznali i postali drugari, od čega se Slavnić ogradio. Podsećanja radi, on i dalje podržava ljubav Zvezdana i Anđele Đuričić, a za Maju ne želi ni da čuje.



- Nikada nisam upoznao Moku Slavnića, bila bi mi čast da ga upoznam. On je video da u Anđeli ima nešto pozitivno, ali je podržavao i Anu - dodao je Taki, pa je prokomentarisao Majine bivše momke:

- Njih nema više, to je sve puklo. Nema ni Janjuša, ni Bilala, a Car pravi lažne priče - rekao je Marinković.



 
 

Kako da vam ukrasi za slavski kolač budu snežno beli?! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>