Zadruga

Parovi

Aca Bulić: Plačem u trenucima kada se pominje naše dete!

Gosti emisije "Premijera - Vikend specijal" bili su i Aca Bulić i Milena Kačavenda koji su komentarisali trenutna dešavanja u "Zadruzi", uglavnom vezana za Anu Ćurčić. Plačem u trenucima kada se pominje naše dete!

Aca Bulić: Plačem u trenucima kada se pominje naše dete! Screenshoot/Youtube






Oni su odmah na početku poručili da će se boriti do kraja i da se nadaju Aninoj pobedi, pa su se osvrnuli na napade koje ona trpi.

Naša Ana nije rijaliti igrač, ona se tamo našla u leglu anakondi, nije joj lako i ona se tamo ne snalazi. Ja bih volela da Aca i ja uđemo tamo jer bismo joj bili prava podrška. Ona tamo nema prijatlja i mislim da bi pala u nesvest kada bi nas videla - rekla je Milena, a Aca se nadovezao:


Ja iskreno verujem u Anu i verujem da se neće pomiriti sa Zvezdanom. Takođe, voleo bi da se ljudi stave u njene cipele, ona preživljava bol. Svaki raskid je težak, to je jedan proces i ona mora to da preživi. Ona je u Zadruzi na velikom testu, a svi mi njeni najbliži verujemo u nju i verujemo da će izdržati - rekao je Aca Bulić i dodao:


 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!









Ana se najviše plaši Zvezdana, to je sigurno. Jako mi je teško i mučno da gledam neke scene i jedva čekam da se završi sve ovo. Ana ima dobru narav. Niko ne treba da se ljuti na nju. Ana je deo moje duše, sve što je vezano za Anu me pogađa. Ono što me najviše pogađa svakako je ta tragedija koju smo zajedno preživeli - rekao je Aca.


Njena kuma Milena objasnila je u kakvom je Ana trenunom stanju:

Ona je ranjena lavica. Totalno je drugačija napolju. Ona je vrlo čvrstih stavova. Ja bih volela da ona zagrize, da krene na njega. Da je on moj suprug, ja bih mu iskopala oči već drugog dana. Ja sam uverena da će doći momenat kada će ona osnažiti. Da smo na primer nas dvoje unutra, ona bi se totalno drugačije ponašala. Ja verujem u njene stavove - rekla je Milena kačavenda.


Aca je objasnio i kako se on oseća u momentu kada mu preti Zvezdan Slavnić.

Ja sam ravnodušan što se mene tiče, ali mi je krivo, zato što je Zvezdan muškarac, on je dominantan i jači i mislim da bi on, pre svega, trebalo da je zaštiti i od sebe i od drugih. On je njoj to i dužan - kazao je on i otkrio kako se oseća u trenutku kad Zvezdan pominjanje njihovo nerođeno dete.

Nije me sramota da kažem... Plačem u trenucima kada se pominje naše dete. Kada čujem neku pesmu, kada vidim kako je napada, bez ikakvih osećanja, jednostavno plačem i samo želim da zaspim i ne gledam - bio je iskren Aca Bulić.


Mesečni horoskop za maj mesec možete pričitati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>