Region

Svet

Maja Nikolić: Boki 13 je dečko Dejana Milićevića?! (VIDEO)

Aktuelna kraljica u „Dvoru“ Maja Nikolić menja mišljenje i izjave iz dana u dan, pa je tako samo nedelju dana nakon što je rekla kako zna da Dejan Milićević nije homoseksualac i da je ona spavala sa njim godinu dana u istom krevetu obrnula ploču i otkrila da je fotograf u vezi sa Bokijem 13! Sve je počelo kada su Nikolićeva i Bojanić pričali o tome koga će da postave za dvorsku ludu ove nedelje. Braćala je predložio da to bude Dejan Milićević, međutim, Maja se tome usprotivila:

Maja Nikolić: Boki 13 je dečko Dejana Milićevića?! (VIDEO)



"Ne, nemoj njega. On igra duplu igru. Sa nama je dobar, a ovaj Boki mu je dečko. Tako sam barem čula" – rekla je pevačica.

Da Maja stoji iza svega što je rekla, potvrdila je i kasnije tokom sastanka, kada je ušla u svađu sa makedonskim šoumenom. Kada ju je Boki isprozivao, aktuelna kraljica mu je u jednom trenutku odbrusila:

"Pederu jedan"! – viknula je Maja, ali to Jovanovskog nije previše uzbudilo, pa je nastavila da ga proziva.

"Moj sin se uplašio kada te je video. Samo su nam falili takvi transvestiti i hermafroditi. Ma hermafroditi su dobri spram tebe. Pogledaj se na šta ličiš" - siktala je Maja, ali nije uspela da dopre do Makedonca sve dok mu nije spomenula majku. Tada je Boki ustao i polio vodom kraljicu zapretivši joj da mu više nikada ne spominje porodicu.

Zanimljivo je da tokom čitave svađe, iako je pričala o njihovoj navodnoj vezi, Nikolićeva nije provocirala Milićevića na tu temu, verovatno iz straha od njegove reakcije. Podsećanja radi, kada je prošli put neko spomenuo njegovo seksualno opredeljenje, Milićević je planuo i počeo da viče.

"Pu*ite mi ku*ac svi koji mislite da sam peder"! - urlao je Dejan.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>