Style

Ljubav

Tri znaka horoskopa procvetaće maja meseca!

Tri znaka horoskopa procvetaće maja meseca! Prema predviđanjima starih Grka u maju 2023. godine će imati najviše sreće na polju finansija i ljubavi, a i zdravlje će ih služiti.

Tri znaka horoskopa procvetaće maja meseca! Svet Plus





Antički Grci bili su vrsni poznavaoci astronomije, a mnogi savremeni astrološki koncepti imaju korene u njihovoh mitologiji jer su stari bili fascinirani zvezdama i sazvežđima.

Imali su 12 znakova Zodijaka koji su nosili imena božanstava iz grčke mitologije, a koji su po osobinama bili veoma slični oznakama savremenog horoskopa.



Hestija (Bik)

Hestija je Zevsova sestra, boginja ognjišta, zadovoljstva i radosti. Sa suncem u vašem znaku do 21. maja i zaštitom boginje Hestije Bikovi imaju mogućnost da ovog maja ostvare sve što požele. Pruža vam se prilika za napredovanje u karijeri, ali pod uslovom da se bavite zemljom, prodajom ili nekretninama. Ne samo što ćete dobiti pozamašnu svotu novca, već ćete i sami "sipati" pare na svakom koraku. I imate pravo, ko daje i njemu će se dati.

U ljubavi je situacija stablina za sve zauzete pripadnike Bika. Cvrkućete od ljubavi u svoja četiri zida i ne dozvoljavate nikome da vam pokvari ljubavnu idilu. Oni koji su sami mogu da biraju s kim će da izlaze, ali vi maštate o nekome na koga ste odavno bacili oko. Ovog meseca ta želja vam se ispunjava, ali je savet da ovo zadržite za sebe što duže budete mogli.

Zdravlje vam je odlično.






Apolon (Lav)


Apolon je jedan od omiljenih Zevsovih sinova, iscelitelj i gatar, pokrovitelj umetnika i zaštitnik rođenih u astrološkom znaku Lava. Već mesecima imate brojne probleme, čak i benigni propusti su vas suviše skupo koštali, kao da su drugi jedva dočekali da sve vaše mane iznesu pred šefove i da uruše vaš kredibilitet tračevima. E, šta su tračarili i podmetali nogu to im je što im, njihovo vreme se završilo. U maju dolazi period finansijske stabilizacije i ponuda od kojih će se vašim neprijateljima zavrteti u glavi. Nova poznastva koje budete stekli doneće vam izuzetno važne kontakte koji će unaprediti vaš posao.

I na ljubavnom planu kreće poboljšanje. Partner se izduvao, vi spuštate loptu, pa je konačno moguć normalan i razuman razgovor. Samo tako možete rešiti nagomilane probleme. Ljubav je i dalje jaka i ona će spasti vašu vezu ili brak. Slobodni Lavovi uživaju u komplimentima i imaju dilemu između dva moguća partnera. Samo mudro birajte.

Zdravlje vam je prilično dobro, više šetajte i budite napolju na svežem vazduhu.

 

Mesečni horoskop za maj mesec: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Mesečni horoskop za maj mesec: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za maj mesec: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!








Artemida (Vodilija)

Rođeni u znaku Vodolije za zaštitnicu imaju Artemidu, boginju lova. Kao i ona i vi ste istrajni i nepokolebljivi. Ipak, u maju 2023. vaše strpljenje će biti na ozbiljnom testu jer vas očekuje rešavanje pitanja vezana za nekretnine i porodične poslove koje ste već godinama odlagali. Biće ovo zamoran period koji će vas iscrpeti, ali ćete konačno rešiti ovo pitanje koje vas već dugo muči i sputava. Pred vama je odluka o prodaji i preseljenju u veći dom za kojim već dugo žudite.

U ljubavi je lep period, posebno početkom meseca, pa iskoristite zaštitu zvezda da otputujete negde sa bračnim i ljubavni partnerom. Strasti će buknuti takvom jačinom da ćete i sami biti prijatno iznenađeni. Slobodni pripadnici znaka tačno znaju kakvog partnera žele i od toga ne odustaju. Budite strpljivi, nova ljubav je tu na vratima, a dobićete više nego što ste očekivali.

Zdavlje će biti promenljivo, ali bez prevelikih tegoba. Potrebno je da se aktivirate, započnete trening ili upište školu plesa, što će vam izuzetno prijati.  
 

Kakvo nas vreme očekuje za Vaskrs i Prvi maj!

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Srećna Republika

Povezane vesti:


>