Zadruga

Parovi

Surova lekcija za Anđelu Đuričić! Vreme je da se dozove pameti! (VIDEO)

Surova lekcija za Anđelu Đuričić! Vreme je da se dozove pameti! Filip Car joj sasuo sve u lice, videćemo hoće li ga polušati!

Surova lekcija za Anđelu Đuričić! Vreme je da se dozove pameti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Filip Car ubeđivao je Anđelu Đuričić da teranjem inata i ne dolaskom u emisije ne dobija ništa i da je vreme da se dozove pameti i sutra u radio-emisiji "Delegati" izvini svima zbog njenog bahatog ponašanja.


Znaš kakve sve ljudi daju izjave. On je bio pozvan 1000 puta, sigurno je rekao da je bilo druženje ili da je bilo nešto. Šta da je rekao suprotno - govorio je Car.

Ma nije - rekla je Anđela Đuričić.

Ja isto mislim da nije. Grešiš jer povlačiš poteze koji su loši po tebe. Ovo će da ti donese dodatne probleme, Aleksandra i ja smo sedeli i tu je bilo raznih teorija kako hoćeš da se dokažeš Zvezdan i da se pomirite, kako je to istina. Dođi u radio sutra i reci: "Izvinjavam se produkciji, nisi dužni to da mi kažu, a ja sam burno reagovala.





Videćete u "Narod pita" i suočiti se sa onim što je izjavljeno". Sve što se ovde priča, pričaće se i napolju. Ulaziš u neke duele i sukobe koji su loši po tebe. Sve se viši vidi da si bila iskrene. Meni znače takve stvari, bolje iskreno loš, nego neiskreno dobar - nastavio je Fili Car.


U nastavku pogledajte ostatak lekcije koju je dobila od Cara:









 
 

Mesečni horoskop za maj mesec: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Mesečni horoskop za maj mesec: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za maj mesec: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>