Ostalo

Sme�no

Glasaj za svog Heroja do 30. aprila!

Glasaj za svog Heroja! Glasanje za heroje je potpuno anonimno , a svi zainteresovani mogu glasati do 30. aprila. Pored glavne, izabrani heroji i heroine, dobiće i vredne poklon-pakete.

Glasaj za svog Heroja do 30. aprila! Foto: Promo





Da solidarnost definiše, pokreće i održava jedno društvo pokazale su nam brojne pristigle prijave u okviru konkursa „Oni su heroji“, koji organizuje Delegacija Evropske unije u Srbiji  uz podršku Fondacije Ana i Vlade Divac. 

Nominovano je 172 kandidata različitih zanimanja, mesta stanovanja i obrazovnih profila, a svima im je zajednički altruizam, odnosno dobra dela kojima su se tokom 2022. godine istakli u svojoj lokalnoj zajednici.

Sa željom da afirmišemo dobra dela i ljude koji ih čine, pored zaslužene promocije, EU za kulturno nasleđe i turizam nagradiće 10 pobednika konkursa putovanjem za dvoje „Otkrij Istočnu Srbiju“. Pored glavne, izabrani heroji i heroine, dobiće i vredne poklon-pakete koje su obezbedile domaće i međunarodne kompanije i organizacije, a među kojima je i Fudbalski savez Srbije.

Glasanje za heroje je potpuno anonimno i odvija se preko sajta onisuheroji , a svi zainteresovani mogu glasati do 30. aprila. 








Ovaj konkurs namenjen je onim malim-velikim ljudima iz naše okoline, koji strpljivo i nesebično čine dobra dela, često daleko od očiju javnosti, a svakako daleko od medijske pompe. Svako može biti taj heroj - solidarna komšinica, posvećeni lekar, učiteljica, vozač autobusa, medicinski tehničar, rođak, prijateljica, sportistkinja, poznanik, svako ko se tokom 2022. godine istakao svojim dobrim delima prema široj zajednici. 

Konkurs realizuje Delegacija Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. 


Glasajte za svog heroja OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>