Region

Svet

Počela je Evrovizija! Kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije!

Počela je Evrovizija! Kraljici Kamili se najviše dopala scenografija predstavnika Srbije, Luke Bleka! Naš predstavnik, podsetimo, nastupiće treći u prvom polufinalu 9. maja.

Počela je Evrovizija! Kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije! Instagram/eurovision






Britanski kralj Čarls sa suprugom, kraljicom pratiljom Kamilom, danas je svečano otvorio "Evroviziju" u Liverpulu nakon čega je zvanično počela, pred početak proba takmičara, dok se prenosi polufinala i finala održavaju od 9. do 13. maja.

Njih dvoje su predstavili velelepnu scenu, nakon čega su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije, Luka Bleka.


Pritiskom na dugme, kralj Čarls i njegova supruga Kamila osvetlili su velelepnu scenu ovogodišnje "Evrovizije" u Liverpulu, prenosi RTS.







Nakon toga, organizatori takmičenja su kraljevski par poveli u obilazak bine i cele dvorane, a razgovarali su i sa čelnicima Bi-Bi-Sija, koji je organizator ovogodišnjeg festivala, te sa voditeljima takmičenja.

Izvršni producent takmičenja Li Smitherst je na društvenim mrežama podelio kako je kralj Čarls sa suprugom obišao dvoranu u Liverpulu, a da se njoj, prilikom obilaska dela sa rekvizitima, najviše dopala scenografija koju će u svom nastupu koristiti predstavnik Srbije.

Luk Blek će, podsetimo, nastupiti treći u prvom polufinalu 9. maja.
 

Domaća komedija Ne igraj na Engleze 29. aprila na RTS-u!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>