Region

Svet

Severina Vučković otkrila tajnu vitke linije!

Severina Vučković otkrila je tajnu svoje vitke linije! Pevačica radi sto čučnjeva dnevno za savršenu "pozadinu" ali i ishrana je veoma važno pa pogledajte kako se ona hrani.

Severina Vučković otkrila tajnu vitke linije! Screenshoot/Instagram





Pevačica je otkrila kako redovno trenira i jede sirovo voće i povrće, a dnevno ima pet manjih obroka, zbog čega nikada nije gladna.


Severina Vučković jedna je od najzgodnijih pevačica, ali kao većina žena, i ona ponekad kuburi sa kilogramima. Pevačica je u jednom periodu imala sedam kilograma viška, kojih se rešila pomoću posebnog režima ishrane i, naravno, treninzima.


- Nisam često u teretani, jer smatram da telo ponekad mora i da se odmori. Dovoljno mi je da jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta.Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova! - priča pop zvezda.

"63 kg imala je Severina
56 kg sada ima Severina"





Osim što trenira, Severina pazi šta jede.


- Mnogo volim da jedem, pa se i ugojim, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i da šetam minimum pola sata dnevno - priča Severina.


Pevačica je otkrila da joj se obroci uglavnom sastoje od sirovog voća i povrća. 

- Trudim se da ne ubacujem toksine u telo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Pošto obožavam voće i povrće, u poslednje vreme samo to jedem. Čim ustanem, popijem smuti, u koji stavim šargarepu, cveklu, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mleko. Ponekad ubacim malo banane da bi bilo gušće. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka - rekla je Severina Vučković.








Smuti

Dan počinjem smutijem sa šargarepom, malinama, jagodama, borovnicom, kupinama i bademovim mlekom 




Ovo jede Severina Vučković


DORUČAK: Smuti od voća
RUČAK: Suši
VEČERA: Grilovano povrće



TRIK SAVET:

Više manjih obroka u toku dana i šetnja tajna su moje vitke linije


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>