Svet

Region

Glumac iz serije La Casa de Papel godinama je u vezi sa Srpkinjom!

Pedro Gonzales Alonso poznati glumac iz serije "La Casa de Papel" godinama je u vezi sa Srpkinjom, Tatjanom Đorđević, koja se bavi hipnoterapijom, a pored toga je radila i ilustracije za njegov roman.

Glumac iz serije La Casa de Papel  godinama je u vezi sa Srpkinjom! Screenshoot/Instagram




Španski glumac Pedro Gonzales Alonso, koji je publici ostao upamćen po ulozi Berlina u seriji "La Casa de Papel", godinama uživa u ljubavi sa Srpkinjom. 

Lepa brineta Tatjana Đorđević rodom je iz Svilajnca, a u svetu je poznata pod imenom Tixie Jambass. Ona živi u Parizu i bavi se hipnoterapijom. 



Pedro je jedom prilikom pred kamerama pričao o tome kako je upoznao zanosnu Srpkinju.

- Prvi dan kad sam je sreo, bez flertovanja smo počeli da pričamo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu 11 dana koliko sam bio tamo - rekao je jednom prilikom glumac.


Od tada, oni rade na zajedničkoj budućnosti, a Tatjana je sa njim radila na romanu "Libro de Filipo", crtajući ilustracije za knjigu.






Za hrvatske medije Pedro je govorio o tome da uživa u skromnom životu i da ne juri ka tome da postane milioner.

- Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu - rekao je čuveni Berlin.



Hipnoterapija

Hipnoterapija je kombinacija hipnoze i psihoterapije. Metoda koja pomaže umu da ponovo oživi prošle situacije koje kao da se ponovo dešavaju i pomažu da iscelimo stare rane.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>