Region

Svet

Nataša Bekvalac: Nikad ne bih ostavila Danila zbog prevare!

Nataša Bekvalac koja je večeras gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila je između ostalog da razlog razvoda sa Danilom Ikodinovićem nije došao zbog njegove prevare.

Nataša Bekvalac: Nikad ne bih ostavila Danila zbog prevare!"Meni je veoma važan brak i porodica i prosto nisam žena koja bi ostavila svog muža zbog prevare. Naši problemi datiraju od ranije, to su stvari koje su se taložile šest godina, problemi u komunikaciji, rane koje su se dugo nagrizale… Bio je potreban samo mali okidač. Nemam nameru da kažem jednu ružnu reč o Dači, a naši problemi će ostati naši" - rekla je između ostalog Nataša.

Sa druge strane, Danilo Ikodinović se uključio u program i pokazao da je zapravo najviše ljut na medije!

 "Pogrešio sam što je moj život otišao toliko u javnost. Debelo se kajem. Moja priča će ostati u mojoj kući, jer se to dešava svima ali kad se desi nekom poznatom, onda krene veliko moralisanje. To me užasno nervira. Da li je glavna tema u ovoj zemlji ko koga je*e i ko je koga je*ao? Onda je to dno dna! Nemam šta da se branim, to su psihopate kojima treba pet minuta slave. Rekao bih to mnogo vulgarnije, ali hajde da biramo reči. Voleo bih sve da ih tužim, te medije. Nataša je majka mog deteta i uvek će imati moju podršku. Za svaku svađu je potrebno dvoje, nemoguće da jedan napravi problem" - kaže besni Dača.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>