Region

Svet

Saša Vidić je bio kao starac od 90 godina kaže njegov komšija!

Saša Vidić tokom dugogodišnje, blistave karijere sarađivao je sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene, a onda se razboleo. Bio je kao starac od 90 godina kaže njegov komšija!

Saša Vidić je bio kao starac od 90 godina kaže njegov komšija! Screenshoot/Instagram




Vest o smrti jednog od naših najuspešnijih kreatora danas je potresla čitavu javnost, brojne javne ličnosti opraštaju se celog dana od prijatelja i saradnika putem društvenih mreža, a sada se oglasio i komšija Saše Vidića koji je bio prisitan kada je stigla Hitna pomoć.



- Bio mi je komšija. Pre par meseci je uspeo da se izvuče, ali je posle toga bio kao starac od 90 godina - napisao je on na društvenoj mreži Twitter, pa dodao:


- Juče sa terase vidim da Hitna pomoć dolazi do njegovog stana, ovaj put nije uspeo. Ne znam šta drugi misle o njemu, ali je on meni bio ok lik, poprilično lud i blesav, ali je bio ok - rekao je njegov komšija.

Saša Vidić tokom dugogodišnje, blistave karijere sarađivao je sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima i političarima, a ostaće upamćen i kao čovek koji je svoj stav o svemu uvek bez zadrške iznosio javno, a reakciju Cece Ražnatović na vest da je Saša preminuo, pogledajte OVDE

Anđela Đuričić doživela totaolno pomračenje!
 

Teška noć! Miljana Kulić diskvalifikovana, Zorica pala u nesvest... (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>