Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić jeca na sav glas i oprašta se! Nema joj pomoći! (VIDEO)

Anđela Đuričić jeca na sav glas i oprašta se od Lepog Miće i Mikice Bojanića! Oni su shvatili da joj nema pomoći, kao da je đavo ušao u nju!

Anđela Đuričić jeca na sav glas i oprašta se! Nema joj pomoći! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Anđela Đuričić posle razgovora sa Aleksandrom Nikolić, u kojem je saopštila da se neće više družiti sa njom i Filipom Carem, otišla je u pab "Prijatelji" kako bi isto rekla i Lepom Mići.

Morama da se sklonim, žao mi je da se toliko trudiš oko mene i ja to ne mogu da prihvatim jer moj mozak nije dobro. Biću sama jedan period da dođem sebi, jer ne znam gde se nalazim i šta pričam. Mene niko ne može da obuzda, skloniću se od tebe i od njih. Najbolje je da budem sama - govorila je Anđela.


Budi ovde i plači, ali ne vređaj ljude - rekao je Mića.

Samo joj vraćam za ono što me je mesecima vređala. Kad smo se raspravljali na krevetu ona je došla da mene vređa. Ispada da ne poštujem ljude, a ovo je jače od mene - govorila je ona.


 

 

Teška noć! Miljana Kulić diskvalifikovana, Zorica pala u nesvest... (VIDEO)



Vidim da sve znaš. Ono za sobu ispada kao da hoćeš da vraćaš sa njim i tvoje ponašanje doodi do toga. Moraš da se sabereš kako hoćeš neke stvari - govorio je Mikica.

U tebe kao da je ušao đavo. Ja na tebe nisam ljut, samo mi je žao što ne mogu da ti pomognem - rekao je Mića.



Pusti neka ide na moju ruku, pa kako god. Ja nisam dobro i sad ću da idem da spavam. Ja sam Filipu pokidala živce i žao mi je, u pravu je za sve što kaže - nastavila je Đuričićeva.





 



Anđeli Đuričić je ova noć očigledno mnogo teško pala. Ona je nakon emisije "Pretres nedelje" odmah uskočila u svoj krevet.

Ispod pokrivača videlo se da plače i jeca tiho.



 


 

 

Saša Vidić je bio kao starac od 90 godina kaže njegov komšija!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>